06.01.2009. / 19:18

Autor: Robert Rudić

Ferrari i Red Bull Racing objavili datume predstavljanja bolida

Iako su među zadnjima objavili datum predstavljanja bolida, momčad Ferrarija odlučila je biti prva, te će svoj bolid predstaviti 12. siječnja, dok će isto to momčad Red Bull Racinga učiniti tek 9. veljače


Detalji o novome bolidu, koji je za sada bez imena, biti će poznati tek u ponedjeljak ujutro na dan prezentacijeDetalji o novome bolidu, koji je za sada bez imena, biti će poznati tek u ponedjeljak ujutro na dan prezentacijeFerrari i Red Bull Racing potvrdili su među zadnjim momčadima datume predstavljanja svojih bolida, a još se očekuje da to naprave Force India, STR-Ferrari i Honda.

Ferrari je odlučio probiti led i svoj će bolid, za sada bez imena, predstaviti prvi 12. siječnja na svojoj test stazi u Fioranu, a istoga dana Felipe Massa imat će priliku prvi testirati novi bolid. Red Bull Racing svoj će bolid, RB5, predstaviti tek 9. veljače u španjolskom Jerezu, a upravitelj momčadi, Christian Horner, izjavio je da je kasnija prezentacija za njih prednost, jer će imati više vremena za poboljšavanje bolida.

Inače, Toyota će svoj bolid predstaviti 15. siječnja, McLaren-Mercedes 16. siječnja, Renault i Williams 19. siječnja i BMW Sauber 20. siječnja. Još je ostalo 79 dana do prve utrke u Melbourneu.

Vezane vijesti

Alonso: Unatoč pobjedi, i dalje smo loši

Alonso: Unatoč pobjedi, i dalje smo loši

Pobjednik Velike nagrade Malezije u Formuli 1, Ferrarijev Španjolac Fernando Alonso, čestitao je svima u svom timu na velikoj pobjedi, ali i ostao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika