07.01.2009. / 08:06

Autor: Petra Horvat

Horvatinčić prouzročio sudar, nekoliko ozlijeđenih

Do nesreće je došlo u 20.30 sati, kada je vlasnik Hoto grupe ulazeći u raskrižje u Bregani izgubio nadzor nad vozilom i svojim Range roverom udario u Opel Astru koja se od siline udara zarotirala

Tomo Horvatinčić ispred Hoto naseljaTomo Horvatinčić ispred Hoto naseljaPoduzetnik Tomo Horvatinčić, vlasnik Hoto grupe, u ponedjeljak je prouzročio prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđeno nekoliko osoba.

Večernji list je prenio da je do nesreće došlo u 20.30 sati, kada je Horvatinčić ulazeći u raskrižje u Bregani izgubio nadzor nad vozilom i svojim Range roverom udario u Opel Astru koja se od siline udara zarotirala. Prema neslužbenim informacijama Večernjeg lista, Horvatinčić nije bio pod utjecajem alkohola, no zbog prebrze vožnje je izgubio kontrolu nad vozilom.

"Nisam vozio prebrzo, ali to je težak automobil, šteta je bila neizbježna. Ne znam kako, ali odjednom sam prešao u njegovu traku i sudarili smo se", izjavio je Horvatinčić za Jutarnji list.

Horvatinčić je neozlijeđen, a devetogodišnji dječak, jedanaestogodišnja djevojčica i njihovi roditelji Vladimir I. i Indira Ž. zadobili su lakše ozlijede. "Bilo je i dvoje djece u autu s kojim se sudario moj suprug, ali, hvala Bogu, nitko nije ozlijeđen. Sudar se nije dogodio ni zbog prebrze vožnje ni zbog alkohola", izjavila je za Večernji list Horvatinčićeva supruga. "Zbog nesreće cijelu noć nisam spavao. Nakon 40 godina vozačkog iskustva i prijeđenih dva milijuna kilometara, moralo se i meni to dogoditi. Ali, što mogu, iz ove kože se ne može", prenio je Horvatinčićevu izjavu Jutarnji list.

(P.H.)

Vezane vijesti

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Na Općinskom sudu u Šibeniku danas je nastavljeno suđenje zagrebačkom poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću zbog izazivanja teške pomorske nesreće 16.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika