07.01.2009. / 20:18

Autor: Josip Bagić

Dinamo i Zadar pobijedili u svojim prvim susretima na dvoranskom prvenstvu Hrvatske

Dvije najzanimljivije utakmice drugog dana dvoranskog prevenstva Hrvatske u nogometu bile su između Dinama i zasprešičkog Intera te domaćina prvenstva Zadra i Varteksa. Dinamo i Zadar pobijedili su u zadnjim trenutcima svojih utakmica

Dinamo - Inter Zaprešić 4:3

Prizor s utakmice Dinamo-ZadarPrizor s utakmice Dinamo-ZadarDrugi dan prvenstva započeo je dvobojem između Dinama i Inter Zaprešića. Zanimljivo je bilo slušati komentare gledatelja s obzirom da oba protivnika dolaze iz zagrebačke županije.

Navijači su zviždali i provocirali od prve minute. Dinamo je u igru ušao previše siguran, pa je Inter pokušao u prvim minutama ozbiljno ugroziti Dinamov gol. Dojam je da se Dinamo muči s grom, te da nisu na zadovoljavajućoj razini, ali u 5. minuti Mirko Hrgović to opovrgava i zabija prvi pogodak.

Nakon njega slijedi ga Ante Tomić koji zabija drugi pogodak u 8. minuti. Igrači Dinama su se opustili i to je iskoristio Mario Rašić, te smanjuje prednost na 2:1. U desetoj minuti Inter ponovno dolazi do pogotka za 2:2, ali odmah nakon primljenog gola, Milan Badelj zabija za 3:2. Drugi dio utakmice Dinamo je odradio vrlo ambiciozno.

Odmah na početku Tomić je zabio u 13. inuti još jedan pogodak. Pred kraj utakmice, u 11. minuti drugog djela Mario Gregurović zabio je za 4:3.

Zadar - Varteks 2:1

Prizor s utakmice Zadar-VarteksPrizor s utakmice Zadar-VarteksDruga utakmica bila je između domaćina Zadra i Varteksa. Uz Dinamovu utakmicu, ova je sigurno bila najzanimljivija sa više aspekata. Zadar kao domaćin morao opravdati status domaćina, ali i publika je puno očekivala.

Zadrani su se doslovce borili cijelu utakmicu, a na kraju se takva igra isplatila. U prvom djelu gol za Zadar zabio je Dragan Župan, a onda je publika doslovce poludila. Cijela dvorana je bila na nogama, a poznato je da su Zadrani jedni od najboljih navijača za svoj klub.

Atmosfera je bila takva da se jednostavno moralo navijati za Zadar. Pred kraj prvog djela za izjednačenje zabio je Goran Vuk. Drugo poluvrijeme jednako borbeno, ali Zadar je zbog navijača bio u prednosti. U posljednjoj minuti spasonosni gol za pobjedu Zadra postiže Želimir Terkež.

Vezane vijesti

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika