07.01.2009. / 21:06

Autor: Josip Bagić

Dinamo izgubio u derbiju drugog dana dvoranskog prvenstva od Zadra

Druga današnja Dinamova utakmica bila je protiv nogometaša Zadra. U prepunoj dvorani na Višnjiku svi su bili protiv zagrebačkog kluba koji je na kraju i izgubio 3:2. Zadarskom se dvoranom tijekom cijelog susretqa orilo "Zadre, mi te volimo!"

Josip Tadić (lijevo) i Naum Batkoski Josip Tadić (lijevo) i Naum Batkoski Ni malo lak zadatak za Dinamo bila je utakmica u zadarskoj dvorani na Višnjiku protiv Zadra. Kao što smo i očekivali svi su bili protiv Dinama, a dvorana je doslovce bila puna do posljednjeg mjesta za tu utakmicu. Veliki pritisak za Dinamove igrače nije se mogao izbjeći, ali to je tako kada je Dinamo već sada uz Hajduk najveći favorit prvenstva. No, ipak je Dinamo izgubio 3:2.

Najviše zvižduka i pogrdnih povika navijači su upućivali Mirku Hrgoviću i Igoru Bišćanu. Pritisak se osjetio odmah, jer su Dinamovci igrali u grču, a i primili su gol u 5. minuti, koji je zabio Marin Ljubičić.

„Zadre, mi te volimo!", riječi su koje su se neprestano čule nakon prvog pogotka. Atmosferu je doslovce teško opisati. Uz podršku navijača Zadar stiže u 9. minuti i do svog drugog pogotka. Ivan Čurjurić bio je njegov strijelac. Dinamo je nemoćan u prvom djelu, dok su Zadrani napravili pravi spektakl od ove utakmice.Navijači su napunili dvoranu Krešimira Ćosića na Višnjiku do posljednjeg mjestaNavijači su napunili dvoranu Krešimira Ćosića na Višnjiku do posljednjeg mjesta

Dinamo je i u drugom djelu nemoćan, a Zadrani ponovno napadaju u istom ritmu. Atmosfera ih je ponjela i to je iskoristio Mario Madžukić i u 6. minuti drugog poluvremena smanjio Zadrovu prednost na 2:1. Tim rezultatom utakmica je postala sve napetija. U desetoj minuti drugog djela Marko Rašo zabija za 3:1, a odmah nakon toga Josip Pivarić uzvraća za 3:2. Zadar na kraju zasluženo pobjeđuje.

Vezane vijesti

Lova do krova za zagrebački Dinamo

Lova do krova za zagrebački Dinamo

Dinamovci su drhtali do posljednjeg sučevog zvižduka - no uspjeli su u svojoj namjeri. Zagrebačko "modri" će zaigrati u Ligi prvaka, u elitnom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika