08.01.2009. / 19:19

Autor: Robert Rudić

Portsmouth neće prodati Niku Kranjčara Arsenalu

"Dopustite mi da kažem najpreciznije moguće - više nikoga nećemo prodati", izjavio je izvršni direktor Portsmoutha, Peter Storrie, dodavši da su koncentrirani samo na kupnju i jačanje momčadi

Niko Kranjčar odličnim se igrama dokazao u Portsmouthu, te ga klub ne želi pustiti u ArsenalNiko Kranjčar odličnim se igrama dokazao u Portsmouthu, te ga klub ne želi pustiti u ArsenalIzvršni direktor Portsmoutha, Peter Storrie, izjavio je da njegov klub više ne namjerava prodavati igrače u ovom prijelaznom roku.

Time će Arsenalov interes za dovođenjem hrvatskog reprezentativca, Nike Kranjčara ostati nerealizirani. Naime, engleski mediji potvrdili su zainteresiranost menadžera Arsenala, Arsenea Wengera, za hrvatskim reprezentativcem, ali prema Storrijevim riječima to se ipak, možda, neće dogoditi.

"Dopustite mi da kažem najpreciznije moguće - više nikoga nećemo prodati. Za takvo što nema potrebe. Ukoliko netko želi otići iz kluba može to učiniti, ali ja nisam upoznat s tom idejom pa pretpostavljam da su svi zadovoljni i sretni. Stoga, nema razloga govoriti o odlascima. Koncentrirani smo samo na kupnju i jačanje momčadi", rekao je Storrie.

Lassana Diarra je, inače, u siječanjskom prijelaznom roku otišao iz Portsmoutha u Real Madrid, dok je Jermain Defoe otišao u Tottenham.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika