08.01.2009. / 20:51

Autor: Robert Rudić

David Richards, šef Prodrivea, izjavio je kako neće kupiti Hondinu F1 momčad

"Sve što mogu reći jest da sam jasno dao do znanja da ću o mogućem povratku ili uključenju (u F1) razmisliti samo ako budem osjetio da možemo biti konkurentni. Nitko ne očekuje pobjedu u prvoj godini u Formuli 1, ali projekt mora biti i financijski održiv. Timovi još uvijek imaju neodrživ teret iznad glave, i baš se zato, uzimajući u obzir vrijeme za prijavu, pitam je li sada onaj pravi trenutak.", rekao je Richards

Otkako je Carlos Slim Helú potvrdio da neće kupiti Hondinu F1 momčad, danas je to učinio i David Richards. Honda još rezmatra 12 najozbiljnijih ponudaOtkako je Carlos Slim Helú potvrdio da neće kupiti Hondinu F1 momčad, danas je to učinio i David Richards. Honda još rezmatra 12 najozbiljnijih ponudaŠef Prodrivea, David Richards, danas je i službeno potvrdio kako nema namjeru kupiti Hondinu F1 momčad. Inače, još krajem prošle godine izjavio je da bi uz financijsku pomoć i suradnjom sa svojim partnerima iz Kuvajta mogao pregovarati s Hondom oko kupnje momčadi, no od svega toga ništa.

"Sve što mogu reći jest da sam jasno dao do znanja da ću o mogućem povratku ili uključenju (u F1) razmisliti samo ako budem osjetio da možemo biti konkurentni. Nitko ne očekuje pobjedu u prvoj godini u Formuli 1, ali projekt mora biti i financijski održiv. Očekujete investicije, ali također očekujete da će sve funkcionirati. Osobno smatram da trenutna situacija nije dovoljno stabilna.", izjavio je Richards na Autosport International Showu.

Uz to, dodao je kako pokrenut proces rezanja troškova još nije pokazao prave rezultate te da ne očekuje kako će se to pitanje riješiti do 2010. "Timovi još uvijek imaju neodrživ teret iznad glave, i baš se zato, uzimajući u obzir vrijeme za prijavu, pitam je li sada onaj pravi trenutak.", rekao je Richards.

U međuvremenu, glavni izvršni direktor Hondine F1 momčadi, Nick Fry potvrdio je da razmatraju 12 najozbiljnijih ponuda.

Vezane vijesti

Britanski zrakoplovi napali bazu Gadafijevih tjelohranitelja

Britanski zrakoplovi napali bazu Gadafijevih tjelohranitelja

Britanski borbeni zrakoplovi napali su bazu za obuku tjelohranitelja Moamera Gadafija, objavilo je u utorak britansko ministarstvo obrane. Zgrade… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika