09.01.2009. / 13:09

Autor: Robert Rudić

Sammir nakon ove polusezone želi otići iz Dinama

“Potkraj prošle godine igrao sam dobro, a cilj mi je tako nastaviti. Želim se prodati, kao i svi igrači, a ja nisam nikakva iznimka. Tu sam već dvije godine i ne mogu još dugo. Punim 22 godine, a nakon ove polusezone bilo bi vrijeme za novi transfer. Najviše mi se sviđa španjolska i njemačka liga.”, rekao je Sammir za Sportske Novosti

Jorge Sammir Cruz Campos (foto: Matea Vrčković)Jorge Sammir Cruz Campos (foto: Matea Vrčković)Sammir se u srijedu navečer vratio s odmora i odmah se priključio momčadi Dinama, a ne zna se hoće li nastupiti danas na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske. Međutim, na pitanje novinara Sportskih novosti što očekuje od 2009. odgovorio je:

“Potkraj prošle godine igrao sam dobro, a cilj mi je tako nastaviti. Želim se prodati, kao i svi igrači, a ja nisam nikakva iznimka. Najvažnije mi je uhvatiti kontinuitet. Imam u glavi da ova godina mora biti moja. Tu sam već dvije godine i ne mogu još dugo. Punim 22 godine, a nakon ove polusezone bilo bi vrijeme za novi transfer. Najviše mi se sviđa španjolska i njemačka liga.”, rekao je Sammir za Sportske Novosti.

Inače, Sammir ili punim imenom Jorge Sammir Cruz Campos, u Dinamo je došao u sezoni 2007./08. iz kluba Atlético Paranaense za 1.400.000 eura, kao zamjena za Luku Modrića. Njegov ugovor vrijedi do 30. lipnja 2013., a trenutačna tržišna cijena mu je 2.000.000 eura.

Vezane vijesti

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Bivši čelnici NK Croatije Mirko Novosel, Tomo Horvatinčić i Damir Vrbanović nepravomoćno su danas oslobođeni optužbe za zloporabe "teške" oko 120… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika