09.01.2009. / 14:05

Autor: Robert Rudić

Červar traži zamjenu za Dominikovića, Balić na klupi promatrač

“ To je jedno od ključnih pitanja koje ćemo morati riješiti. Nekoliko je opcija, a u jednoj je Denis Špoljarić. Imamo još Anušića, Gojuna... Ivano će sjediti na klupi, a za ostalo se moramo dogovoriti s njim i liječnicima koji trenutno vode brigu o njemu.”, rekao je Lino Červar za Sportske Novosti

Lino Červar (lijevo) danas će odigrati drugi prijateljski susret u Splitu sa Slovenijom. Naime, 2007. bili smo uspješniji od njih. Ivano Balić biti će na klupi, ali se ne zna hoće li igratiLino Červar (lijevo) danas će odigrati drugi prijateljski susret u Splitu sa Slovenijom. Naime, 2007. bili smo uspješniji od njih. Ivano Balić biti će na klupi, ali se ne zna hoće li igratiHrvatska rukometna reprezentacija danas će u 20 sati odigrati prijateljsku utakmicu sa Slovenijom. Nakon odlične posjećenosti treninga, ne sumnja se da će splitska Spaladium Arena biti poluprazna. Današnja utakmica poslužiti će izborniku, Lini Červaru, u otkrivanju nekih dvojbi, a najveća je ona oko Dominikovićeve zamjene u obrani.

“ To je jedno od ključnih pitanja koje ćemo morati riješiti. Nekoliko je opcija, a u jednoj je Denis Špoljarić. Imamo još Anušića, Gojuna... Još se nisam odlučio ni za jednu opciju, ali ni za koncepciju za utakmicu sa Slovenijom. Donijet ćemo odluku kako iskoristiti 21. igrača u samo 60 minuta ovog prijateljskog ogleda.”, rekao je Červar za Sportske Novosti, dok je na pitanje hoće li nastupiti Ivano Balić rekao:

“Ivano će sjediti na klupi, a za ostalo se moramo dogovoriti s njim i liječnicima koji trenutno vode brigu o njemu.” Slovenija u Split dolazi dolazi drugi puta, nakon 2007., a momčad Mire Požuna biti će oslabljena za Škofa, Kavtičnika i Pajovića.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika