10.01.2009. / 07:00

Autor: Katarina Zorić

Sanaderov prijatelj Mario Zubović obračunao se s djelatnikom Zagrebparkinga

Zubović je svoj Wolkswagen Passat parkirao ispred stana u Kukuljevićevoj ulici , a kada je ugledao pauka sjurio se među djelatnike i molio ih da mu oproste prekršaj. Pravdao se kako u toj ulici ima 200-injak krivo parkiranih automobila

Mario ZubovićMario ZubovićMario Zubović, saborski zastupnik HDZ-a i jedan od najboljih prijatelja premijera Ive Sanadera, u četvrtak se fizički obračunao s djelatnikom Zagrebparkinga koji mu je pokušao dignuti nepropisno parkirani automobil, piše Jutarnji list.

Zubović je svoj Wolkswagen Passat parkirao ispred stana u Kukuljevićevoj ulici, a kada je ugledao pauka sjurio se među djelatnike i molio ih da mu oproste prekršaj. Pravdao se kako u toj ulici ima 200-injak krivo parkiranih automobila.

Jednog je djelatnika povukao za rukav, ali kako kaže, samo zato što ga je isprovocirao i iz čista mira psovao majku. Tvrdi da je zaposlenik te podružnice Holdinga bio izrazito neugodan pa je protiv njega odlučio povući privatnu tužbu.

"Ostavio sam automobil na nekoliko minuta jer sam u stan svratio po svoj kovčeg. Vidio sam pauk s prozora pa sam se sjurio dole. Molio sam ih da ‘me ne dižu’ jer su u toj ulici svi nepropisno parkirani, s obzirom na to da drugog načina nema. Tada mi je zaposlenik ‘pauka’ rekao da me nabije na ‘onu stvar’, a nakon što sam ga zamolio da ne psuje, nastavio je s vrijeđanjem. Tada je uslijedilo opetovano psovanje majke, nakon čega sam ga uhvatio za rukav i rekao mu da mi se ispriča. Nisam mogao vjerovati da me taj mladić vrijeđa, a činilo mi se da me namjerno htio isprovocirati", rekao je Zubović Jutarnjem listu.

U Zagrebparkingu pak ne vjeruju da je njihov djelatnik bio neugodan, a ističu da su zapravo njihovi djelatnici žrtve nasilnih vlasnika automobila. Marijan Tomašić, šef pauk službe u Zagrebparkingu istaknuo je da taj dan nisu zabilježili niti jedno dizanje vozila u Kukuljevićevoj ulici.

"Ne vjerujem da je naš djelatnik to učinio jer su baš naši zaposlenici izloženi agresivnim vlasnicima vozila. Ako je to istina, onda to oštro osuđujem, ali što se točno dogodilo znat ćemo tek u ponedjeljak nakon razgovora s našim zaposlenikom", rekao je Tomašić.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika