10.01.2009. / 16:46

Autor: Robert Rudić

Bowyer otišao iz West Ham Uniteda

Bivši Engleski reprezentativac, Lee Bowyer, otišao je iz West Ham Uniteda, a ostatak sezone provest će na posudbi u drugoligašu Birmingham Citya

Lee Bowyer (lijevo) za West Ham je odigrao sedam utakmica i postigao samo jedan gol, onaj na utakmici Carling Cupa protiv Macclesfield Towna koju su dobili 4:1Lee Bowyer (lijevo) za West Ham je odigrao sedam utakmica i postigao samo jedan gol, onaj na utakmici Carling Cupa protiv Macclesfield Towna koju su dobili 4:1Bivši Engleski reprezentativac, Lee Bowyer, otišao je iz West Ham Uniteda, a ostatak sezone provest će na posudbi u drugoligašu Birmingham Citya. “ Lee je dinamičan igrač i ja želim tu dinamičnost vratiti u ovaj klub.”, rekao je menadžer Birminghama, Alex McLeish, te dodao:

“Roy Aitken, jedan od mojih asistenata, radio je s njim još u Leedsu i poznaje ga kao veznjaka, ali također zna da može dati puno više u napadu, a samim time i momčadi.”.

Inače, Bowyer je prvi puta za West Ham United zaigrao u sezoni 2002./03. kada ga je Leeds prodao za tristo tisuća eura, da bi odmah iduće sezone kao slobodan igrač zaigrao za Newcastle United.

Za West Ham United ponovno igra od sezone 2006./07., nakon što ga je Newcastle prodao za 1.125.000 eura, i do sada je odigrao samo sedam utakmica i postigao jedan gol, onaj na utakmici Carling Cupa protiv Macclesfield Towna koju su dobili 4:1.

Vezane vijesti

Aston Villa ostala bez N'Zogbije i Huttona

Aston Villa ostala bez N'Zogbije i Huttona

Francuski krilni igrač Aston Ville kongoanskog porijekla Charles N'Zogbia (25) izbivat će s nogometnih travnjaka između tri i četiri tjedna zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika