10.01.2009. / 17:59

Autor: Katarina Zorić

Razvojačeni branitelj zatočio prostitutku jer se nisu uspjeli dogovoriti oko cijene

Policija je za ovaj događaj dobila dojavu u 21.35 sati i to od “prijateljice” zatočene prostitutke koja ju je čekala u blizini zgrade. Očito joj je I. V. putem mobitela uspjela javiti da nešto nije u redu

Sinoć se u stanu u zagrebačkom naselju Trnsko odvijala prava drama. Razvojačeni branitelj, 38-godišnji N. G. zatočio je 31-godišnju prostitutku I.V..

Sve je počelo kada je pijani N.G. u stan koji je u vlasništvu roditelja njegove bivše djevojke, pozvao prostitutku I. V. koja je prihvatila “angažman”. Međutim, nakon njezina dolaska u stan, stvar se zakomplicirala. Očito se nisu mogli dogovoriti o cijeni i drugim uvjetima pružanja usluga pa je prostitutka odlučila otići. To nije bilo po volji pijanom muškarcu pa joj nije dopustio da izađe iz stana. Osim što ju je neko vrijeme držao zatočenu, N. G. joj je prijetio i vatrenim oružjem, piše Jutarnji list.

Policija je za ovaj događaj dobila dojavu u 21.35 sati i to od “prijateljice” zatočene prostitutke koja ju je čekala u blizini zgrade. Očito joj je I. V. putem mobitela uspjela javiti da nešto nije u redu.

Budući da se odmah ispostavilo da se radi o muškarcu koji je već 10-ak puta prijavljivan za različita djela, uglavnom s elementima nasilja, uz pripadnike temeljne policije na mjesto događaja došla je i ekipa interventne jedinice, kao i pregovarački tim specijalne policije.

Na sreću, sve je vrlo brzo riješeno bez ozlijeđenih i bez većeg angažmana policije, koja je za samo desetak minuta oslobodila prostitutku i uhitila N. G..

Susjedi kažu kako je N. G. inače vrlo ljubazan susjed, ali kada se napije za njega čuje cijela zgrada jer lupa, razbija i viče.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika