11.01.2009. / 11:04

Autor: Katarina Zorić

Hiper Sarkozy nije na kokainu, nego ima svog gurua

Neumorni Sarkozy, koji je dobio nadimak Duracell Zeko, već je dugo meta različitih nagađanja. U političkim krugovima često ga optužuju da je "na nečemu", a neki govore i da konzumira amfetamine i kokain

Nicolas Sarkozy gurua posjećuje već 15 godinaNicolas Sarkozy gurua posjećuje već 15 godinaPatrice Machuret, francuski novinar i autor knjige o aktualnom francuskom predsjedniku, tvrdi da je otkrio tajnu bezgranične energije Nicolasa Sarkozyja, piše Times. Prema Machuretovim riječima, "hiper predsjednik" tajno posjećuje specijalista alternativne medicine koji mu masira leđa i šalje mu "valove pozitivne energije".

Neumorni Sarkozy, koji je dobio nadimak Duracell Zeko, već je dugo meta različitih nagađanja. U političkim krugovima često ga optužuju da je "na nečemu", a neki govore i da konzumira amfetamine i kokain.

U stvarnosti, francuski je predsjednik ovisan jedino o čokoladi, a tajna njegove dinamičnosti nije droga, nego dugokosi etiopat Jean-Paul Moureau.

Machuret tvrdi da guru Moureau francuskog predsjednika "liječi" već 15 godina pomoću posebne tehnike rukama. Sarkozy i Moureau, kaže francuski autor, razvili su bliskost i postali su jedan drugome "neslužbeni savjetnici". Guru Moureau Sarkozyja posjećuje jednom tjedno u Elizejskoj palači.

Čini se da se 53-godišnjem francuskom predsjedniku sviđa generalna preobrazba koju dobiva na seansama sa svojim guruom, a posebno ju voli prakticirati prije inozemnih putovanja.

Iako 60-godišnji Jean-Paul Moureau ne želi govoriti o sebi, Machuret navodi da se guru francuskoga predsjednika voli uspoređivati s Picassom, a svoju tehniku naziva jedinstvenom fizičkom i duhovnom metodom.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika