11.01.2009. / 12:15

Autor: Katarina Zorić

Tinejdžeri u grmlju pronašli bebu staru tri sata

Beba je bila omotana ružičastom dekicom, promrzla je, ali je još uvijek disala. Oko 13.30 sati primjetila su je dva 16-godišnja tinejdžera koji su se igrali na igralištu Daubeney, srednje škole u Bedfordu

Dvojica tinejdžera pronašla su napušteno promrzlo novorođenče u grmlju školskog dvorišta. Bebu staru svega tri sata brzo su odvezli u bolnicu gdje joj je spašen život,piše Daily Mail.

Beba je bila omotana ružičastom dekicom, promrzla je, ali je još uvijek disala. Oko 13.30 sati primjetila su je dva 16-godišnja tinejdžera koji su se igrali na igralištu Daubeney, srednje škole u Bedfordu. Tinejdžeri su bebu uzeli i odveli je u bolnicu, gdje su je medicinske sestre utoplile i tako joj spasili život. Nazvali su je Chloe.

"Tinejdžeri su otvorili dekicu i vidjeli maleno dijete te shvatili da je veoma, veoma ranjivo. Bili su osjetljivi i shvatili su da je moraju odvesti negdje gdje bi joj brzo mogli pomoći stručnjaci. Mislimo da dijete nije bilo napušteno više od pola sata, što je zapravo sreća", rekao je policijski glasnogovornik.

Majka napuštene bebe je tinejdžerica koja je kontaktirala policiju odmah nakon što su objavili informaciju o napuštenom novorođenčetu i zamolili majku da im se javi. "Ona je tinejdžerica koja živi u blizini mjesta na kojem je pronađena beba", rekao je glasnogovornik bedfordske policije.

Mlada majka je primila liječničku pomoć, a dijete je ostalo u bolnici i dobro se oporavlja.

Vezane vijesti

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof, 23-godišnja kći Boba Geldofa prošlog je vikenda na svom Twitter profilu napisala: "Da, istina je da sam postala mama! Moj maleni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika