11.01.2009. / 17:53

Autor: Katarina Zorić

Tragedija u Sloveniji: Djevojčicu na skijanju pregazio stroj za održavanje staza

Nakon što je stroj prešao preko nje, djevojčica je s teškim ozljedama prevezena u bolnicu. Preminula je oko podneva. Policija je pokrenula opsežnu istragu o nesreći

Foto: 24.urFoto: 24.urStravična nesreća dogodila se danas na skijalištu Stari vrh u Sloveniji. Poginula je šestogodišnja djevojčica preko koje je prešao stroj za održavanje staza, javlja 24ur.com.

Nakon što je stroj prešao preko nje, djevojčica je s teškim ozljedama prevezena u bolnicu. Preminula je oko podneva. Policija je pokrenula opsežnu istragu o nesreći.

Slovenski elektronički mediji javljaju da je vozač stroja prišao preblizu skijaškoj vučnici te je zakačio djevojčicu i povukao je pod sebe. U blizini je bila i majka nesretne djevojčice, ali ona nije ozlijeđena.

Ovo je druga skijaška nesreća u dva dana koja je završila sa smrtonosnom posljedicom. Jučer je u Austriji poginuo13-godišnji dječak iz Slovenije.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika