11.01.2009. / 20:41

Autor: Josip Bagić

Hajduk obranio naslov, Dinamovi navijači bacali baklje po gledateljima

Utakmica za treće mjesto u ukupnom poretku igrala se između Dinama i Zagreba a publika je vrijeđala obje strane. No incident su napravili Bad Blue Boysi, bacivši nakon utakmnice zapaljene baklje u gledalište

Vratara Dinama zaštirari su izbacioli iz Dvorane nakon što se sukobio s navijačima, Foto: PixsellVratara Dinama zaštirari su izbacioli iz Dvorane nakon što se sukobio s navijačima, Foto: PixsellHajduk je obranio naslov prvaka Hrvatske u dvoranskom prvenstvu, pobijedivši u finalu Zadar 4 : 2. Zadnji dan dvoranskog prvenstva u Zadru obilježilo je burno navijanje u prepunoj dvorani na Višnjiku.

Utakmica za prvo mjesto između Hajduka i Zadra krenula je vrlo dinamično s obje strane i ekipe su bile izjednačene. Prvi gol su postigli Hajdukovci u četvrtoj minuti. Strijelac je bio Linić. Oremuš je u desetoj minuti zabio drugi pogodak za Hajduk.

U trećoj minuti drugog poluvremena Hajduk se približio prvom mjestu. U trećoj minuti Ibričić je zabio treći pogodak. Doslovce borbeno, Zadar je stigao do prvog pogotka u osmoj minuti drugog poluvremena. Mladi Tičinović zabio je za 4:1, a odmah nakon toga Zadar zabija drugi pogodak. Zadar se nije predavao do samoga kraja, a na utakmici je vladala fenomenalna atmosfera.

Utakmica za treće mjesto u ukupnom poretku igrala se između Dinama i Zagreba a publika je vrijeđala obje strane. No incident su napravili Bad Blue Boysi, bacivši nakon utakmnice zapaljene baklje u gledalište.

Sudac Vlado Svilokos pojavio se na dvoranskom prvenstvu u nedjelju, u 17. 15 sati. Došao je pozdraviti sve okupkljene i na utakmici Zagreb - Zadar zahvalio se napadaču Zadra Marku Raši, koji mu je prilikom subotnje nezgode, prvi uskočio upomoć. U znak zahvalnosti Svilokos je svoj sudački dres poklonio igraču Zadra.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika