12.01.2009. / 13:09

Autor: Petra Horvat

Milanović Vladu optužio za bezidejnost

Rekao je i da o gorućim problemima u zdravstvu, socijali i energetici Vlada ne razmišlja niti nudi rješenja, a koalicijske partnere HDZ-a optužio je za slijepu poslušnost

Zoran MilanovićZoran MilanovićPredsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je Vladu optužio za bezidejnost u rješavanju problema, te da je "umjesto da nudi mjere i rješenja, Hrvatsku uvodila iz problema u problem". "Prije godinu dana rekli smo da je to Vlada kontinuiteta, nova-stara vlada, koja je u godinu dana djelovala u otežanim globalnim uvjetima, ali u tim se uvjetima pokazuje tko je jak, imun i sposoban, a tko je prepušten slučaju, tko zemlju vodi bezidejno i tko je uvodi u problem za problemom", objavio je Dnevnik.hr riječi Zorana Milanovića koji se osvrnuo na prvu godinu koja je iza Vlade.

Rekao je i da o gorućim problemima u zdravstvu, socijali i energetici Vlada ne razmišlja niti nudi rješenja, a koalicijske partnere HDZ-a optužio je za slijepu poslušnost.

"Onda imamo to što imamo, Vladu HDZ-a koja je nakon političkih promjena najmanje HDZ-ova do sada i u kojoj koalicijski partneri očito pokorno prate HDZ i ne postavljaju nikakva pitanja, a trebali bi", riječi su Milanovića koje je prenio Dnevnik.hr.

"Mogu zbrojiti svi zakonski prijedlozi, interpelacije, rasprave o povjerenju Vladi i druge aktivnosti njegove stranke u parlamentu te ih usporediti s onim što su u prošlosti radili SDP i druge stranke. Što se tiče dojma, to ne želim komentirati, dojam je svačija privatna stvar", ocijenio je Milanović rad SDP-a s obzirom na pasivnost koja mu se pripisuje.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika