13.01.2009. / 09:48

Autor: Nikolina Škunca

Ivana Nobilo Cetinski rodila djevojčicu Piu

Prema prvim informacijama, mama i beba su dobro, a roditelji su odabrali riječko rodilište jer nudi porod u vodi

Ivana Nobilo Cetinski i Tony CetinskiIvana Nobilo Cetinski i Tony CetinskiIvana Nobilo Cetinski i pjevač Tony Cetinski postali su roditelji 3,54 kilograma teške i 52 centimetara dugačke djevojčice. Ivana je rodila noćas u 4.07., a prema prvim informacijama, ona i beba su dobro. Rodila je u Rijeci, a porodu je prisustvovao i njezin suprug Tony Cetinski. Za riječko rodilište su se odlučili jer nudi mogućnost poroda u vodi, a već je dosad zaslužilo neslužbenu titulu najpopularnijeg domaćeg rodilišta.

I dok je 38-godišnjem pjevaču to drugo dijete, jer iz braka s Antonelom Butigan ima sina Christiana, 30-godišnjoj Ivani je ovo prva beba. Tony je ranije rekao da Christian jako želi dobiti sestru i ta mu se želja sada ostvarila. Ime djevojčice još nije poznato, no Tony je za vrijeme Ivanine trudnoće izdvojio imena Lara, Sara i Laura kao moguće. Prema pisanju medija, djevojčica će se zvati Pia.

Ivana je inače Tonyjeva menadžerica, a do kraja trudnoće je bila izrazito aktivna. Pratila je Tonyja na koncertima, a na novogodišnjem koncertu u Rovinju, gdje je Tony nastupao, cijelu je noć plesala.

Ivana Nobilo-Cetinski i Tony Cetinski započeli su vezu prije gotovo devet godina, a vjenčali su se u rujnu prošle godine na Crvenom otoku nasuprot Rovinja. (Nikolina Škunca)

Ivana Nobilo Cetinski: "Ova je beba došla u pravo vrijeme za nas"

Ivana i Tony Cetinski: Sretna vijest više nije tajna

Tony Cetinski: koncerti u očekivanju bebe

Vezane vijesti

Poslušajte nešto drugačije: Perpetuum Jazzile obradili veliki hit Tonya...

Poslušajte nešto drugačije: Perpetuum Jazzile obradili veliki hit Tonya Cetinskog

Slovenska i svjetska vokalna atrakcija Perpetum Jazzile i hrvatski "kralj pop scene", kako ga mediji nazivaju, pjevač Tony Cetinski obradili su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika