14.01.2009. / 15:50

Autor: Katarina Zorić

U izraelskom napadu ubijena tri ponajbolja palestinska nogometaša

Shadi Sbakhe iz kluba Khadamat Alniserat i bivši igrač palestinske nogometne reprezentacije drugi je ubijeni nogometaš u izraelskim bombaškim napadima

Stadion Rafah u Gazi; Foto: Ashraf MatarStadion Rafah u Gazi; Foto: Ashraf MatarTri ponajbolja palestinska nogometaša ubijena su u izraelskim napadima na Gazu.

Sva trojica, uključujući i palestinskog reprezentativca Aymana Alkurda, igrača kluba Falasteena Al-Ryadi, ubijena su u svojim domovima.

Shadi Sbakhe iz kluba Khadamat Alniserat i bivši igrač palestinske nogometne reprezentacije drugi je ubijeni nogometaš u izraelskim bombaškim napadima.

24-godišnji Wajeh Moshtahe, centarfor kluba Ittihad Alshojaeya iz Gaze i bivši član nacionalne reprezentacije, također je ubijen u svom domu. Mladi nogometaš bio je oženjen.

Rafah Stadium iz Gaze, stadion jednog od najboljih palestinskih klubova Ahli Alenserat, pretrpio je velike štete tijekom napada. Srećom, na stadionu nitko nije ozlijeđen.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika