16.01.2009. / 17:55

Autor: Katarina Zorić

U Rijeci uhićen pomoćnik Ministarstva sigurnosti BiH

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko navodno je o tome jutros obavijestio ministra sigurnosti BiH Tarika Sadovića

Vjekoslav VukovićVjekoslav VukovićPomoćnik Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine Vjekoslav Vuković uhićen je u Rijeci. Osumnjičen je da je posredovao u naručenom ubojstvu u Rijeci koje je policija spriječila prije nekoliko mjeseci.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko navodno je o tome jutros obavijestio ministra sigurnosti BiH Tarika Sadovića, prenosi sarajevo-x.com. Vuković je u Vladi zadužen za borbu protiv kriminala i korupcije. Mediji u BiH su ga i prije povezivali s nelegalnim skupinama.

Podsjetimo, u listopadu je riječka policija spriječila ubojstvo dvojice hrvatskih državljana, a uhićena su dvojica muškaraca zbog opravdane sumnje da su organizirali ubojstvo.

Policija je tada navela da je bilo riječi o kvaziposlovnim odnosima među potencijalnim ubojicama i njihovim žrtvama, mogućim pozajmicama ili prijeporima oko osiguranja ugostiteljskih objekata i igračnica u Rijeci.

Vezane vijesti

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Hrvatski državljanin B.D., osumnjičen za sudjelovanje u pljački šibenske podružnice HVB Splitske banke počinjene 2005. godine, uhićen je na području… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika