17.01.2009. / 18:35

Autor: Branimir Lozej

Chelsea preokrenuo utakmicu sa Stoke Cityjem pa Scolari ostaje na klupi

Današnje utakmice engleskog prvenstva Chelsea i Manchester United rješavali su u posljednjim trenucima susreta. Chelsea je u posljednjim minutama zabila dva gola Stoke Cityju, koji je do tada vodio 1:0, dok su nogometaši Manchester Uniteda postigli jedan pogodak koji im je bio dovoljan za pobjedu nad Boltonom

U posljednjim trenucima utakmice Chelsea - Stoke City, nogometaši Chelsea uspjeli su preokrenuti cijelu utakmicu. Naime, do 89. minute gubili su 0:1, no tada Juliano Balletti zabija za 1:1, a samo minutu kasnije za pobjedu zabija Frank Lampard. Tom je pobjedom Chelsea zadržao treće mjesto na ljestvici.

Frank Lampard (desno) svoji je pogotkom u posljednjim trenucima utakmice spasio i Chelsea, ali i njegovog trenera Luis Felipe ScolarijaFrank Lampard (desno) svoji je pogotkom u posljednjim trenucima utakmice spasio i Chelsea, ali i njegovog trenera Luis Felipe ScolarijaTako je trener Chelseaja Luis Felipe Scolari sačuvao svoje mjesto na klupi ovog engleskog prvoligaša. Naime, prošli je tjedan vlasnik Chelseaja Roman Abramovič izjavio kako je vrijeme da Scolari počne pobjeđivati ili može početi tražiti novi posao. No, Scolarija nisu brinule Abramovičeve izjave. Kako je u posljednjih nekoliko utakmica gubio u posljednjim minutama, tako je danas na samom kraju utakmice šokirao Stoke City i preokrenuo rezultat u svoju korist.

Nije samo Chelsea pobijedio u posljednjim trenucima utakmice, isto je napravila i momčad Manchester Uniteda u gostima kod Boltona. Pogotkom Dimitrija Berbatova u posljednjoj minuti utakmice s Boltonom momčad Sir Alexa Fergusona nakon vrlo neizvjesne je utakmice pobijedila 1:0. S nova tri boda sada su trenutačno prvi na ljestvici engleskog prvenstva. Bod manje od njih ima Liverpool koji na svom Anfieldu u ponedjeljak ugošćuje Everton.

Dimitri Berbatov svojim je pogotkom u 90. minuti susreta s Boltonom, donio pobjedu svojem Manchester UniteduDimitri Berbatov svojim je pogotkom u 90. minuti susreta s Boltonom, donio pobjedu svojem Manchester UniteduSutra igraju West Ham United i Fulham, a Tottenham, u kojem igraju hrvatski reprezentativci Luka Modruć i Vedran Ćorluka, ugostit će Portsmouth njihova sunarodnjaka Nike Kranjčara.

Sve današnje utakmice engleske lige:

Blackburn - Newcastle United 3:0
Bolton - Manchester United 0:1
Chelsea - Stoke City 2:1
Manchester City - Wigan 1:0
West Bromwich - Middlesbrough 3:0
Hull City - Arsenal 1:3

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika