18.01.2009. / 09:30

Autor: Petra Horvat

Drpiću prijete kamatari zbog kockarskih dugova

Jedan od kamatara kod kojih se Drpić zadužio je i ubojica Vilim Karlović koji je, zbog dugova, likvidirao svog kuma Adriana Čupića

Dino Drpić sa suprugom Nives CelzijusDino Drpić sa suprugom Nives CelzijusIza ovotjednog razlaza Dine Drpića s klubom Dinamo stoje Drpićevi problemi s kockom, a problematičnom je stoperu ugrožena karijera, ali i život jer mu prijete kamatari, prenio je Jutarnji list. Isti je list prenio i podatak, navodno poznat i policiji, da je jedan od kamatara koji prijete Drpiću bio i Vilim Karlović koji je zbog dužničkog ropstva ubio svog kuma Adriana Čupića.

Karlović je, prenosi Jutarnji, ranije pokušao razgovarati o Drpićevim dugovima i s čelnicima Dinama koji su ga odbili. Drpić Karloviću duguje 200 000 eura.

'Da, mi smo u Di­na­mu, na­ža­lost, ima­li dva igra­ča s tim pro­ble­mom. Dr­pić odla­zi, a mla­di vra­tar Fi­lip Lon­ča­rić ja­vno je pri­znao da je po­sje­ći­vao kla­di­o­ni­ce, ali on se ri­ješio tog pro­ble­ma', priznao je Zdrav­ko Ma­mić Jutarnjem listu.

Drpićeva strast je elektronski rulet, a o tome pokušava li joj se oduprijeti govori podatak da je planirao u naselju Savica u Zagrebu otvoriti kasino.

Suprug starlete Nives Celzijus je zbog kockarskih dugova dobio nekoliko plaća unaprijed, no platio je kamatare te nastavio kockati. Prema podacima Jutarnjeg lista, Mamić je Drpiću za podmirenje duga kamatarima i plaćanje 800 000 kuna porezabranije dao 350 000 eura.

Vezane vijesti

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Bivši čelnici NK Croatije Mirko Novosel, Tomo Horvatinčić i Damir Vrbanović nepravomoćno su danas oslobođeni optužbe za zloporabe "teške" oko 120… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika