20.01.2009. / 08:18

Autor: Anamarija Kronast

Nina Morić ponovno na modnoj pisti

Makenkena je u Milanu nosila reviju dizajnera Francesca Martinija Coverija, a premda je posao dogovoren samo dan ranije, Zagrepčanka tvrdi kako će sve napraviti da se vrati na revije

Fotografija: republica.itFotografija: republica.itNakon predoziranja tabletama za spavanje, zbog čega je završila u milanskoj bolnici, zagrebačka manekenka i starleta Nina Morić jučer se vratila na modnu pistu.

Naime, trenutačno medijski najeksponiraniji model angažirao je dizajner Francesco Martini Coveri, a posao su dogovorili vikend prije.

Navodno joj je sada najviše stalo da se dokaže na najbolji mogući način, no obzirom da je navršila 32 godine veliko je pitanje koliko ima šanse za povratak modnoj karijeri.

Doduše, dizajner je izjavio kako je bio oduševljen načinom na koji je Zagrepčanka odradila posao i to samo dva tjedna nakon pokušaja samoubojstva.

A, kako navode talijanski mediji, to možda i nije bio pokušaj suicida već samo očajnički način da Nina privuče pažnju na sebe.

Podjetimo, Ninini živci su stradali zbog nagomilanih problema s bivšim suprugom talijanskim paparazzom Fabrizijom Coronom koji je viđen s manekenkom Belen Rodiguez u Parizu.

Corona je putem medija poručio da je brak s Ninom bio težak, te da seksa ionako nije bilo. No, Nina se sada trudi sve početi iznova, a o pomirenju s Fabrizijom više se niti ne nagađa. Sada joj je posao na prvom mjestu jer se sama brine za šestogodišnjeg sina Carlosa.

Vezane vijesti

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve...

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije

Bivši muž Nine Morić, Fabrizio Corona, tvrdi da talijanska mafija Camorra iz Napulja posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije. Corona je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika