20.01.2009. / 14:30

 

U osječkoj akciji priveden suprug Gordane Getoš Magdić i još osam osoba

Iz PU osječko-baranjske kazali su danas kako je Ivica Magdić na obavijesnom razgovoru, te da nije tamo u svojstvu osumnjičenika. No, kao i u slučaju drugih privedenih, razlog zbog kojeg je došao razgovarati s policijom, još nije poznat

Ivica Magdić i njegova supruga Gordana Getoš MagdićIvica Magdić i njegova supruga Gordana Getoš MagdićJutros je policija u Osijeku uhitila 9 osoba, većinom mještana Čepina, iz zasad javnosti nepoznatih razloga. Jedan od privedenih je Osječanin Ivica Magdić, suprug Gordane Getoš Magdić, jedne od optuženih u takozvanom 'slučaju selotejp'.

Iz PU osječko-baranjske kazali su danas kako je Ivica Magdić na obavijesnom razgovoru, te da nije tamo u svojstvu osumnjičenika.

No, kao i u slučaju drugih privedenih, razlog zbog kojeg je došao razgovarati s policijom, još nije poznat. Više bi se trebalo znati u poslijepodnevnim satima. (H.Š.)

Vezane vijesti

Gordana Getoš Magdić sprovedena u Remetinec

Gordana Getoš Magdić sprovedena u Remetinec

Trećeoptužena Gordana Getoš Magdić koja je jučer na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđena na sedam godina zatvora zbog ratnih zločina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika