21.01.2009. / 09:12

Autor: Katarina Zorić

Sarkozy ima osobnu trenericu za bolji seksualni život

Sarkozyja je s Julie Imperiali upoznala njegova supruga Carla Bruni-Sarkozy koja već četiri godine trenira prema programu mlade gimnastičarke

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy ima 26-godišnju osobnu trenericu koji mu pomaže da kontrolira svoju ovisnost o čokoladi, smanji težinu i poboljša seksualni život.

Bivša plesačica i gimnastičarka Julie Imperiali pomogla je Sarkozyju da u 10 mjeseci smršavi četiri kilograma. Zahvaljujući njoj, francuski predsjednik danas nosi hlače dva broja manje, piše britanski Telegraph.

Sarkozyja je s Julie Imperiali upoznala njegova supruga Carla Bruni-Sarkozy koja već četiri godine trenira prema programu mlade gimnastičarke.

26-godišnja trenerica osmislila je metode vježbanja koje se fokusiraju na donji dio trbuha i leđa te na međicu koju smatra najvažnijim dijelom tijela. Uvijek inzistira na tim vježbama jer, kako kaže, utječu na držanje tijela njezinih klijenata, ali i na sklad tijela i uma te na libido.

"Seksulani odnosi su bolji ako je međica muškarca u dobrom stanju. Problem prerane ejakulacije često je povezan s međicom", rekla je Julie Imperiali.

Međica je upravo ključni dio njezina programa vježbi. "Dugo vremena sama ta riječ je bila tabu. O tome su razgovarale trudnice, ali ne drugi. Ali međica je na neki način oslonac tijela i ako je ne održavamo u kondiciji to je kao da imate kuću bez poda. Možete postati inkontinetni, organi mogu postati slabiji, a i držanje tijela postane problematično. Kad čovjek postane svjestan svoje međice postaje svjestan i unutrašnjosti svoga tijela", pojasnila je slikovito mlada trenerica.

Kako biste postali svjesni svoje međice, savjetuje Julie, morate zamisliti da vam se mokri i zadržati taj osjećaj. "To vrijedi za oba spola", kaže Sarkozyjeva trenerica.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika