21.01.2009. / 11:38

Autor: Vanja Vučković

Nives Drpić: Dino i ja smo se seksali usred Dinamovog stadiona!

Bila je to najveća ljubavna maštarija bivše Playboyeve zečice, a njezin suprug sve je učinio da joj omogući ono o čemu je sanjala. Inače,starleta je novinarima otkrila i da bi se seksala sa srpskim predsjednikom Borisom Tadićem

Starleta je rekla da više nema neostvarenih seksualnih fantazijaStarleta je rekla da više nema neostvarenih seksualnih fantazijaNives Drpić nedavno je gostovala na srpskom Pinku tv-u gdje je ondašnjima novinarima odala tajnu koju su ona i suprug brižno skrivali od hrvatske javnosti.
Naime, starleta je priznala da joj je Dino priuštio najveću seksualnu maštariju:seks na Dinamovom stadionu. I to ne bilo gdje, nego točno na centru igrališta. Od tada nema niti jednu neispunjenu seksualnu fantaziju.

Nisu točno odali kada su to napravili, ali je bivši Dinamovac uspio organizirati da samo za njih dvoje otvore stadion, upale reflektore i omoguće im ono o čemu su maštali.

Druge pojedinosti Nives nije željela iznositi, ali se na kraju razgovora ipak zabrinula jer nije bila sigurna smije li to odati. No, nije se ustručavala priznati da ne bi imala ništa protiv seksa sa srpskim predsjednikom Borisom Tadićem.
No, u nizu skandala koji se vežu uz njihovu obitelji,mnogi će se složiti kako je ovo bio jedan od zabavnijih.

Vezane vijesti

Rusija za prodaju piva na nogometnim stadionima

Rusija za prodaju piva na nogometnim stadionima

Predsjednik Ruskog nogometnog saveza (RFU) Sergej Fursenko je u utorak objavio kako će tražiti od donjeg doma ruskog parlamenta ukidanje zakona koji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika