22.01.2009. / 15:27

Autor: Katarina Zorić

Ambasada Srbije: Jeremić nije optužio Đukanovića za Pukanićevo ubojstvo

"Slobodni smo ocijeniti da je objavljeni članak opasna i nedopustiva konstrukcija", stoji u priopćenju

Srbijanski ino ministar Vuk JeremićSrbijanski ino ministar Vuk JeremićVeleposlanstvo Srbije u Zagrebu oglasilo se priopćenjem povodom teksta objavljenog u Nacionalu, 20. siječnja, pod naslovom Dokazi Vuka Jeremića. Zapravo se radi o okviru sa samostalnom uredničkom opremom, koji je sastavni dio članka objavljenog pod naslovom "MUP Srbije pomaže, Crna Gora sabotira".

U okviru se navodi da je srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić, na večeri tijekom nedavna boravka u Sarajevu, jednom od uzvanika rekao kako je potpuno siguran da je crnogorski premijer Milo Đukanović znao da će Ivo Pukanić biti ubijen, te da čak misli da je u tomu na neki način i sudjelovao.

"Tijekom posjete Sarajevu srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić ni u jednoj prilici nije iznosio stavove koje mu je pripisao Nacional. Slobodni smo ocijeniti da je objavljeni članak opasna i nedopustiva konstrukcija", stoji u priopćenju Ambasade Srbije.

Vezane vijesti

Jeremić predsjednik Opće skupštine UN-a

Jeremić predsjednik Opće skupštine UN-a

Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić izabran je u petak za predsjednika Opće skupštine UN-a pobjedivši protukandidata litvanskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika