23.01.2009. / 08:19

Autor: Katarina Zorić

Šokantno: Travoltu ucjenjuju fotografijama njegovog umirućeg sina

Navodno ga dvojica iznuditelja ucjenjuje fotografijama njegovog sina Jetta snimljenim u vozilu Hitne pomoći dok je umirao

John i Jett TravoltaJohn i Jett TravoltaPoznati glumac John Travolta koji tuguje u svom domu u kalifornijskoj Ocali zbog nedavne smrti sina, meta je iznuditelja, piše Daily Mail. Navodno ga dvojica iznuditelja ucjenjuje fotografijama njegovog sina Jetta snimljenim u vozilu Hitne pomoći dok je umirao.

List piše da iznuditelji od Travolte traže milijune dolara, a ako ne dobiju novac prijete da će fotografije prodati onima koji najviše plate.

54-godišnji Travolta odmah je kontaktirao svoje odvjetnike koji su otputovali na Bahame gdje bi se trebali naći s iznuditeljima.

Iznuditelji su navodno lokalni političar s Bahama, mjesta gdje je Jett Travolta umro, i muškarac koji je povezan s Hitnom pomoći.

Slučaj je prijavljen policiji koja zasad ne želi ništa komentirati. " Istraga je u ranoj fazi. Gospodin Travolta i njegova obitelj u potpunosti surađuju s nama", rekao je policijski izvor.

16-godišnji Jett Travolta preminuo je na Bahamima 2. siječnja gdje je s obitelji bio na božićnim praznicima.

Vezane vijesti

Travolta optužen za napastovanje

Travolta optužen za napastovanje

Glasnogovornik slavnog američkog glumca Johna Travolte rekao je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika