24.01.2009. / 19:00

Autor: Anamarija Kronast

Rajko Dujmić odustao od Dore, stiže Paul Young

I, dok se skladatelji polako povlače s opatijske pozornice, HTV se potrudio u show program dovesti negdašnju veliku zvijezdu, a za proslavljenog kompozitora već su našli zamjenu


Hitmejker se povukao iz utrke za pobjedu na ovogodišnjoj DoriHitmejker se povukao iz utrke za pobjedu na ovogodišnjoj DoriJedini hrvatski pobjednik na Euroviziji, Rajko Dujmić, odustao je od ovogodišnjeg hrvatskog natjecanja za pjesmu Europe.
Hitmejker je pismenim putem izvjestio HTV da nije uspio naći niti jednog izvođača za kojeg bi napisao skladbu, a kako ne podnosi polovična rješenja, naprosto se povlači iz utrke.
Na pozivnom natječaju će ga zamijeniti Bruno Kovačević, hrvatskoj publici poznat po pjesmama koje je skladao za svoju suprugu Ivanu Plechinger i Vannu.

Dujmić je drugi po redu skladatelj koji se zahvalio čelnicima HTV-a i odustao od natjecanja. Prvi je to napravio Miroslav Škoro, a zamjena za njega je Hari Rončević.

Škorovi razlozi su, službeno, isti kao i oni Rajka Dujmića.
Inače, voditelji Dore biti će Nevena Rendeli i Duško Ćurlić, a na opatijsku se pozornicu vraća i Danijela Trbović.
Gost finalne večeri je Paul Young, koji će u show programu Dore nastupiti 28. veljače. No njemu to nije prvi nastup u Hrvatskoj. Prije nekoliko je godina gostovao u HTV-ovoj emisiji "Studio 10".

Vezane vijesti

Foto: Na donatorskoj večeri prikupljeno 220.000 kuna za štićenike DORE

Foto: Na donatorskoj večeri prikupljeno 220.000 kuna za štićenike DORE

Na tradicionalnoj donatorskoj večeri "Večer DORE", koja je održana pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i grada Zagreba u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika