27.01.2009. / 11:57

Autor: Hina

HDZ, HSS, HSLS, HSP i HSU u Vinkovcima potpisali predizborni sporazum

Stranke potpisnice podržat će na predstojećim lokalnim izborima kandidata HDZ-a za gradonačelnika Vinkovaca Mladena Karlića

Mladen KarlićMladen KarlićPredizborni koalicijski sporazum danas su u prostorijama Gradskog odbora HDZ-a potpisale vinkovačke organizacije Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Hrvatske seljačke stranke (HSS), Hrvatsko socijalno liberalne stranke (HSLS), Hrvatske stranke prava (HSP) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU).

Stranke potpisnice podržat će na predstojećim lokalnim izborima kandidata HDZ-a za gradonačelnika Vinkovaca Mladena Karlića, rekao je nakon potpisivanja predsjednik vinkovačkog HDZ-a, saborski zastupnik Tomislav Čuljak dodajući kako sporazum jamči da Vinkovci i u budućnosti mogu računati na stabilnu gradsku vlast te ostvarenje brojnih projekata.

Predsjednica vinkovačkog HSS-a Nada Čordašić podsjetila je kako HSS po prvi put u Vinkovcima sklapa koaliciju s HDZ-om obrazloživši je koalicijom na nacionalnoj te županijskoj razini.

Po riječima predsjednika gradske organizacije HSLS-a Senka Bošnjaka, kandidat za predsjednika Gradskog vijeća na predstojećim lokalnim izborima bit će iz te stranke.

"Želimo preuzeti dio obveza za razvoj Vinkovaca kako bi pokazali odgovornost te želju da Vinkovcima osiguramo daljnji razvitak", poručio je predsjednik vinkovačkog HSP-a Tomislav Šarić.

Predsjednik HSU-a za grad Vinkovce Mihajlo Tomašković izrazio je nadu kako će se kroz koalicijski sporazum ostvarit prava vinkovačkih umirovljenika koja su, kako je rekao, gradske vlasti i do sada poštivale.

Potpisivanju sporazuma nazočan je bio i sadašnji vinkovački gradonačelnik i kandidat za gradonačelnika Mladen Karlić koji je sporazum ocijenio znakom "zrele demokracije u Vinkovcima" izrazivši uvjerenje kako će sporazum rezultirati pomakom na bolje u standardu Vinkovčana i razvoju grada.

U Vinkovcima je na vlasti koalicija HDZ-HSP-HSLS-HSU.

Vezane vijesti

‘Dok je padao Brod, Tuđman i Šušak gledali su operu u HNK’

‘Dok je padao Brod, Tuđman i Šušak gledali su operu u HNK’

Nakon što je Nacional u nekoliko navrata dokumentirano razotkrio razloge gubitka Bosanske Posavine, a koji su dugo vremena bili strogo čuvani od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika