28.01.2009. / 17:06

Autor: Marija Kunder

Šestorica veličanstvenih: Muškarci koje treba izbjegavati

Kada bi naši frajeri bili poput perlica: s jasnom dekleracijom, rokom trajanja i pouzdanosti, sve bi bilo puno lakše. Ovako, često učimo iz grešaka. A da ih ne biste stalno ponavljale, saznajte kakvi vas tipovi definitivno ne zaslužuju

Pa ne treba vam frajer koji ispred ogledala provodi više vremena od vas!!!Pa ne treba vam frajer koji ispred ogledala provodi više vremena od vas!!!Zaljubljujemo se u svakakve tipove muškaraca. Biramo ih, živimo s njima, volimo ih. Nama su takvi kakvi jesu najbolji. U nekim slučajevima ljubav je uistinu slijepa, sve dok naglo ne progledamo i pitamo se gdje nam je bila pamet. Jer, unatoč prvotnoj strasti, zanosu i sreći, granica mora postajati. Naime, u neke se tipove isplati ulagati vrijeme i ljubav, a drugi to naprosto ne zaslužuju. Nažalost, ne hodaju s naljepnicom na čelu pa ih je poneka, na prvu, teško prepoznati. Ovo je podsjetnik kakve bi muškarce možda bilo najbolje izbjeći!!


Oženjen: Iako je poznato da je ovo čisto gubljenje vremena, mnoge žene žele naučiti iz vlastitih primjera. Zar stvarno još uvijek padamo na fore da će on zbog nas ostaviti ženu? On nam tvrdi da je „ samo malo oženjen", ili naravno žena „ ga ne razumije" , a mi smo tu da ga spasimo. Najbolje bi bilo da spasimo sebe i uopće se ne upuštamo u takve kombinacije. Većina njih je baš u „fazi razvoda", a za dva mjeseca vidimo njegovu ženu trudnu. Najgora solucija je kada ne znamo da je oženjen, a kada shvatimo već smo poprilično zaljubljene i zaluđene. Tada nas apsolutno na sve uspijeva nagovorit, ali morate biti svjesne: ako laže svojoj ženi, lagat će i vama!!

Vječiti neženja: Početak je kao iz bajke. Njegov moderno uređeni stan, kućna pomoćnica, pas, auto, položaj u firmi..U cijeloj toj priči, nedostajali ste samo vi. Ali to nije i njegovo mišljenje. Dok budete izlazili i zabavljali se bit će idealan, ali na sam spomen braka, djece i obaveze, uništile ste svoju šansu s njime. On ne podnosi narušavanje njegove samačke rutine, dijeljenje kupaonice, prilagođavanje svoje muške spavaće sobe vama. Zato ima četrdeset godina i nikad nije živio s nijednom ženom. Da, možda i je dobar frajer, ali on ne daje ono što vi tražite!

Mamin sin: Muškarac koji od svog rođenja pa do svoje tridesete živi sa starcima i nije neki izbor. Mi nikada nećemo kuhati juhu isto kao i njegova mama, naša kava nije ni približno kao ona njegove mame, mi nikada nećemo razumjeti zašto se on s trideset i dalje javlja mami svakih tri sata, da se ona ne brine. Svaka njegova rečenica počinje sa „ ali moja mama to radi ovako.." Još ako mu njegova „ najdraža" kupuje i odjeću, to je glasni alarm za bijeg! Bolji vam ne treba.

Egotriper: Oni su uvijek najzgodniji u društvu, naviknuti da imaju uvijek ono što zamisle. Oko sebe imaju skupinu „curica" zbog kojih i postaju egotriperi. Zaljubljeni su jedino u sebe i teško će pronaći vremena za vas, jer vi ste samo jedna u nizu koja za njim uzdiše, i on je toga, nažalost i svjestan. Duboko u njima je vjerojatno nesigurni emotivac, ali prije nego vi to otkrijete, on je već na sljedećem plijenu. Prava šteta.

Frajer: Prepoznajemo ga po njegovom hodu, govoru i gestama. Uvijek je najglasniji i uvijek u pravu. Problem je što cure uvijek padaju na takve, sve dok ne pokažu svoju ljubomornu stranu, sklonu nasilju i agresivnim ispadima. Naš „bad boy" je uvijek spreman za dokazivanje u društvu, tako da je ono uglavnom bitnije od nas. Njemu je maženje nakon seksa nepoznanica jer je previše „cool", a tako bi slučajno pokazao da ima osjećaje. Njemu je prevara samo seks, i to ne znači da vas ne voli. Moto mu je „ iskoristi ili budi iskorišten". Pametne žene brzo shvate s kim imaju posla, a to objašnjava onu staru: „cure flertuju sa zločestim dečkima, ali se udaju za dobre."

„Vječni kvartovski dečko": Ovi tipovi su najčešći, najlakši za uhvatiti i biti s njima u dugim vezama. Uglavnom nezaposleni i vječni studenti, uvijek su nam na usluzi jer ni nemaju drugog posla. Kavu ćemo si plaćati same, nerijetko i njima, a njegov uspjeh na kladionici će nam određivat hoćemo li taj dan otići u kino. Izlasci vam se svode na tri kvartovska kafića ili ako želimo, možemo i kod njega doma gledat filmove. Veza osuđena na dosadu, koju naš neambiciozni izabranik ni ne pokušava promijeniti.

Čitajući razne popise, ipak na kraju svega, naše muškarce biramo same. Možda je baš u ovom popisu skrivena vaša srodna duša, koja je samo krivo shvaćena. Dajte mu priliku da vam dokaže suprotno! P.S. Samo jednu!

Vezane vijesti

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

Zlatni lanac, što deblji to bolji, ključevi od bijesnog Mercedesa i dva smartphonea na stolu trebali bi damama reći s kim imaju posla. A najbolje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika