31.01.2009. / 16:19

Autor: Katarina Zorić

Svemoćni Google danas bio u kolapsu

Točnije, tražilica pronađe linkove, ali pri pokušaju otvaranja pojavljuje se obavijesti da bi dotična stranica mogla naštetiti računalu

Najpoznatija tražilica na svijetu Google danas se našla u problemima. Naime, svi koji su tijekom poslijepodneva pokušali nešto pronaći putem Googlea, neugodno su se iznenadili kada ih je Google obavijestio da bi sve stranice koje traže mogle biti zaražene.

Točnije, Google pronađe linkove, ali pri pokušaju otvaranja pojavljuje se obavijest da bi dotična stranica mogla naštetiti računalu.

Kako pojašnjavaju informatički stručnjaci, Google ima svoj servis koji označava stranice na kojima se možda nalazi softver koji može naštetiti računalu. Problem je što Google danas sve stranice označuje kao štetne pa je očito da je došlo do problema u radu servisa.

Dok Googleovi stručnjaci ne pronađu rješenje, korisnici i dalje mogu koristiti tražilicu, ali na način da iskopiraju link na ponuđenu adresu koji se nalazi odmah ispod rezultata pretrage.

Vezane vijesti

Google između dvije vatre

Google između dvije vatre

Google je prošle godine iz svojih raznovrsnih ponuda na internetu obrisao više od pet milijuna sadržaja, internetskih stranica i adresa. Mjesečno ova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika