31.01.2009. / 16:33

Autor: Natali Marković

Danijela Dvornik: Organizirat ću funk festival u Dininom Splitu

Četiri mjeseca nakon smrti pjevača i showmakera Dine Dvornika, album Pandorina kutija izašao je i u vinil izdanju, a supruga pokojnog pjevača kaže kako tu nije kraj njezinog angažmana

Promociju vinil izdanja Pandorine kutijeDanijela kaže kako se album dobro prodaje te da bi Dinu beskrajno veselila verzija na viniluDanijela kaže kako se album dobro prodaje te da bi Dinu beskrajno veselila verzija na vinilu je u Zagrebu ove subote organizirala Danijela Dvornik, a kaže kako bi Dino bio presretan da je doživio ovakvu verziju albuma. „Dino je uvijek kad bi snimao album govorio kako snima ploču. Danas je teško pratiti koliko je snimljeno i „isprženo" cd-ova, a ljudi su više sentimentalno vezani za gramofone i ploče. ", tvrdi Danijela, Prodaja Pandorine kutije ide dobro, a Danijela govori kako tu sigurno nije kraj ovog albuma, dokazavši to i novim oblikom posljednjeg Dinovog uratka.

Priznaje kako joj Dino svugdje nedostaje, a pogotovo u Splitu. „Ali onda odem na mjesta koje me podsjete na neke ljepše trenutke.",nastavlja.Na pitanja o Elli odgovara : „Ella pomogne oko svega, ali smatram da je prvo mora pronaći sebe." Dodaje kako ne smatra toliko strašnim to što se Ella odselila od nje, jer ne želi nikome ništa zabranjivati , a najmanje kćeri koja mora pronaći svoj životni put.

Realizacija funk festivala „Tribute to Dino"održat će se u ove godine u Splitu na prvi dan ljeta koji je ujedno i Svjetski dan glazbe. „Realizacija je u pogonu, a o izvođačima i ostalim pojedinostima saznat ćete uskoro",govori Danijela. „Split nema nijedan takav festival, a nama je cilj da ovaj postane velik i u internacionalnom smislu." Kaže kako je do realizacije došlo tek sada, a ideja je živjela u Dinovim mislima još davnih dana. Baš kao što kaže pjesma:"Čovjek bez ideje nije bogzna što..."

Vezane vijesti

Porin: Dino Dvornik i "Pandorina kutija" zaradili 10 nominacija

Porin: Dino Dvornik i "Pandorina kutija" zaradili 10 nominacija

Preminuli kralj funka Dino Dvornik i njegov najnoviji album "Pandorina kutija" koji je svijetlo dana ugledao tek poslije njegove smrti, za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika