01.02.2009. / 21:15

Autor: Nikolina Škunca

Lana Zrnić: Naš život na dvije adrese

Supruga hrvatskog rukometnog reprezentativca Vedrana Zrnića, Lana Zrnić, i njihova 16-mjesečna kći Tonja odbrojavaju dane do povratka u Njemačku. Zbog Zrnićeva ugovora s njemačkim klubom Gummersbach, samo dan ili dva nakon završetka Svjetskog rukometnog prvenstva, obitelj Zrnić uputit će se u Njemačku. S Lanom Zrnić razgovarali smo na dan kada je naša reprezentacija igrala , polufinalnu utakmicu protiv Poljske

Lana i Tonja Zrnić u njihovom zagrebačkom domuLana i Tonja Zrnić u njihovom zagrebačkom domu"Dečki zaista igraju fenomenalno. Ovo je već veliki uspjeh, a kako im dobro ide, nadam se da će tako biti i u samom finalu", rekla je na početku Lana Zrnić, dok ju je njezina kći Tonja pokušala ometati pjevajući razne dječje pjesmice. Malena Tonja izrazito je živahno dijete u što se uvjerila i ekipa magazina Extra kad je došla u stan obitelji Zrnić, u strogom centru Zagreba, kako bi fotografirala Lanu i Tonju Zrnić. Šesnaestomjesečna djevojčica hodala je po stanu, namjerno prolazeći mjestima gdje je fotografkinja postavila rasvjetne lampe, a nakratko se smirila i sjela mami u krilo kada joj je ona pustila omiljene crtiće "Teletubbies" i "Peppa Pig".

"Nevjerojatno mi je za dijete njezine dobi, osobito ono koje je toliko aktivno kao Tonja, da toliko dugo može držati koncentraciju gledajući crtić. To me stvarno fascinira, ali mi i dobro dođe jer bar u tim trenucima mogu nešto napraviti po kući. Ali, odmah da vam kažem, crtići prolaze jedino u jutarnjim satima, popodne je nitko ne može zaustaviti", priznala je, smijući se, Lana Zrnić. Upravo zbog kćeri Lana nije bila s ostalim suprugama igrača na utakmicama koje su se igrale u Splitu, već je sve pratila na malom ekranu.

"Moram piznati da mi je puno teže gledati utakmice kod kuće jer sam onda više usredotočena na igru i sve se vidi puno bolje nego na tribinama. Vidim točno tko je što promašio, gdje su pogriješili, a sve pogoršavaju i komentari. Na tribinama uvijek vlada euforija pa se često nađem u situacijama kada ni ne znam koji je rezultat ili tko je zabio gol."
Obitelji Zrnić ovih je dana najteže to što se s Vedranom nisu vidjeli od 2. siječnja, kada je otišao na pripreme, a, kako kaže Lana, kratki susreti se ne računaju. (Fotografije Mateja Vrčković i arhiva Extre)
Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Hrvatske rukometašice izborile su nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Naše su djevojke u odlučujućem susretu za odlazak na Igre u Guadalajari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika