09.02.2009. / 12:10

Autor: Nina Šmigmator

Extra vas daruje: Savršeno Valentinovo uz super poklone

Wellness vikend oduševit će vas još više ako u Opatiju otputujete u novom Golfu VI, a ljubavno gugutanje najslađe je ako u ruci držite novu Nokiu...Sve to začinite finom Mikado čokoladicom. Može li bolje!?

Opuštajući wellness vikend u Opatiji glavna je nagradaOpuštajući wellness vikend u Opatiji glavna je nagradaDan zaljubljenih prigoda je da darujemo sve koje volimo, a magazin Extra odlučio je veselje zbog Valentinova podijeliti sa svojim čitateljima. Stoga ih već u ponedjeljak očekuju brojni darovi.


Naime, u idućem broju Extre koji je u prodaji od 9. veljače čitatelji će moći igrati veliku nagradnu igru pod nazivom 'Pomladite se kao Benjamin Button'. Sretni će dobitnik osvojiti wellness vikend za dvije osobe u hotelu Milenij( ima li romantičnijeg načina za vraćanje strasti u vezu) u Opatiji gdje će uživati u brojnim tretmanima opuštanja i uljepšavanja. I to nije sve; kao prijevozno sredstvo do Opatije dobitnik će na posudbu dobiti najnoviji model automobila Golf VI. od tvrtke Auto Zubak!


Za one jako zaljubljene magazin Extra osigurao je i dodatnu nagradu; Nokia mobitele!
Ne propustite kupiti novi broj Extre već 9. veljače jer će baš svaki čitatelj dobiti posebnu poslasticu iz Zvečeva, slasnu Mikado mliječnu čokoladicu! Dobar tek i sretan van Dan zaljubljenih!

Fotogalerija

  • Opuštajući wellness vikend u Opatiji glavna je nagrada
  • Ljubavne poruke najljepše su s novom Nokijom u ruci
  • Slasni zalogajčići Mikado čokolade jamče dobro raspoloženje

Vezane vijesti

Valentinovo zabranjeno u nekim zemljama

Valentinovo zabranjeno u nekim zemljama

Dan zaljubljenih, Dan Svetog Valentina, zabranjen je u autoritarnim državama poput Irana, Sjeverne Koreje, Uzbekistana, pojedinih afričkih država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika