07.02.2009. / 09:51

Autor: Tena Džodan

Sve tajne ženske torbe

Volimo male, ludujemo za velikima, nikada ih nemamo dovoljno i kao da nam uvijek fali samo još jedan pretinac u koji bismo potrpale još par (ne)potrebnih sitnica. Poznato?

Stane li vam uvijek baš sve što trebate?Stane li vam uvijek baš sve što trebate?Ah te torbice, malene ili velike, sportske ili elegantne, klasični model ili najnoviji modni hit..., uopće nije važno jer jedino je bitno da nam je u ruci.
Torbe osim svoje estetske funkcije, da budu lijepe i da nam se modno uklapaju u naš osobni stil, imaju i funkcionalnu dužnost. One su naše produžene ruke. Zaboravite li je koji dan kod kuće, shvatit ćete o čemu govorimo.

No kako je pametno iskoristiti? Što je to što svaka žena mora imati u svojoj torbi? U slučaju da vam je nekim čudom ostalo još malo mjesta u torbi evo popisa stvari koje još stignete natrpati u svoju ljubimicu:

Novčanik - ovo je besmisleno i objašnjavati, ali činjenica je da mu je mjesto u vašoj torbi. Novac, dokumenti, vozačka..., sve su to stvari koje vam svakodnevno trebaju biti pri ruci.

Četka za kosu - uvijek i u svako doba. Idete li ujutro na posao ili navečer na večeru dobro ju je imati. U ponudi su razni modeli tako da ne trebate tegliti onu veliku od doma nego kupite malu posebno za torbu.

Kozmetika - i dekorativna i preparativna. Nije potrebno nositi svoju dnevnu kremu kojom ujutro mažate lice. Kupite Nivea kremu, hranjiva je i nije masna, uvijek dobro dođe i možete je koristiti i kao kremu za ruke. Maskara, sjajilo, puder ili tonirana krema i rumenilo je ono najpotrebnije i osnovno od dekorativne kozmetike.

Najlonke - vjerojatno će vam zvučati čudno ili smiješno, ali samo se sjetite koliko vam se puta poderala najlonka kad vam se to stvarno nije trebalo dogoditi.

Ogledalo - uvijek dobro dođe,a pogotovo ako nosite kontaktne leće

Parfem - ako vam je problem tegliti tešku bočicu parfema, koristite testere. Stanu u svaku torbu i možete ih imati više komada.

Mila Elegović, filmska i kazališna glumica u svojoj torbi obavezno nosi : bezbroj ključeva, dva, tri parfema jer ih stavlja ovisno o raspoloženju, knjigu.

Danijela Trbović, televizijska voditeljica, a odnedavno i autorica knjige "Hrvatica, majka, katolkinja, nepušačica" ne izlazi bez:maramica svih vrsta ,vodice za osvježenje lica, kozmetike, škarica za nokte, rašpice za nokte, parfema, spreja za samoobranu


Sanja Jovanović, dubrovačka plivačica i svjetska rekorderka na 50 metara leđno, u svojoj torbi obavezno ima:sjajilo, vlažne maramice, parfem, žvakaće gume

Vezane vijesti

Za muškarce: 10 najvećih ženskih tajni

Za muškarce: 10 najvećih ženskih tajni

Kada vas partnerica pogleda u oči dok nešto govori, vi joj naravno vjerujete. Međutim, neke sitnice nećete nikada saznati, primjerice koliko je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika