15.02.2009. / 21:34

Autor: Ivana Matić

Petra Maroja: Još uvijek čekam svog princa

Dvadesetšestogodišnju zadarsku manekenku Petru Maroju, iza koje je desetogodišnji staž na modnim pistama, već mjesecima gledamo na malim ekranima. U sapunici "Sve će biti dobro", koju emitira Hrvatska televizija, glumi mladu i ambicioznu novinarku Kristinu Kovač koja je spremana na sve za dobru priču. U toj se ulozi dobro snašla zahvaljujući dobrim dijelom studiju medijskog menadžmenta koji pohađa.

Petra kaže da je vesela i pomalo luckastaPetra kaže da je vesela i pomalo luckastaMediji su pokazali zanimanje za njezin privatni život kada je prije godinu dana bila u vezi s producentom kuće Ava produkcija Romanom Majetićem, a u razgovoru za Extru priznala je kako joj smeta što su mediji tada o njoj pisali isključivo kao o nečijoj djevojci. To iskustvo joj je pomoglo da što vjernije glumi svoj lik u sapunici koju snima već sedam mjeseci. Ovaj angažman u sapunici nije joj prvo glumačko iskustvo. Bila je članica dramske skupine još u osnovnoj školi, a glumila je i u serijama "Zabranjena ljubav" i "Ne daj se Nina".
Slike koje je radila za ovu Extru, ispred čijih je fotoaparata stala naga, smatra malim odmakom i umjetničkim djelom, a ne vulgarnim fotografiranjem. Ovih dana, kada završi snimanje sapunice "Sve će biti dobro", Petra Maroja sudjelovat će u još jednom projektu o kojem ne smije pričati.


EXTRA: Kakvi ste bez maske?
- Masku navlačim u rijetkim trenucima, onda kada se nalazim među mnoštvom nepoznatih ljudi. Tada nisam pristupačna i otvorena, dok se bolje ne upoznam s novom okolinom. Djelujem samozatajno i povučeno, a inače nisam takva. Takva sam samo u situacijama kada je muški rod u pitanju. U svome društvu, među prijateljicama, na "domaćem terenu" vesela sam i pomalo luckasta.
EXTRA: U što biste se voljeli maskirati u ovo vrijeme karnevala?
- Možda bih čak odjenula masku Pepeljuge ili Trnoružice jer već dugo vremena čekam svog princa na bijelom konju.
EXTRA: U kome je problem, u princu ili vama?
- Mislim da nije problem s princezom, problem je ipak s prinčevima. U zadnje vrijeme nisam srela muškarca koji bi meni odgovarao. Mislim da ću se morati još načekati, a možda me i iznenadi. Nikad ne znaš. U zadnjih sedam mjeseci, koliko se snima sapunica "Sve će biti dobro", nisam niti imala neki svoj privatan život. Sve sam podredila tome. Nadam se da ću imati puno više vremena, nakon ovog tjedna kad će snimanje završiti. Uz to, imala sam još obveze oko obrazovanja. Polaznica sam privatnog studija Intermedia, smjera medijskog menadžmenta. Nisam htjela upisati niti smjer novinarstva, niti PR-a. Radila sam dva mjeseca kao PR kluba Ritz. Brzo sam otišla jer sam shvatila da PR noćnog kluba nije posao za ženu.
EXTRA: U tome noćnom klubu dogodilo vam se prepostavljam i nešto lijepo. Zar niste tamo upoznali svog danas već bivšeg dečka producenta Romana Majetića?
- U tom noćnom klubu to se nije dogodilo, iako su mediji tako prenosili. Tamo nisam upoznala nikoga tko bi mi kasnije bio dečko. (Fotografije: Josip Regović)

Više u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nove ljubavi: Petra Maroja ljubi poduzetnika, a Maro Srezović stjuardesu

Nove ljubavi: Petra Maroja ljubi poduzetnika, a Maro Srezović stjuardesu

Osim s puno više samopouzdanja zbog vitkije linije i dvanaest kila manje, manekenka Petra Maroja u 2012. ušla je i s novom ljubavi. “Riječ je o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika