16.02.2009. / 13:31

Autor: Martina Čizmić

Zvijezda britanskog Big Brothera umire pred kamerama

"Nisam mogla disati, kada su mi rekli. Vrištala sam i plakala i rekla: Zar mi nitko ne može pomoći?", rekla je Jade koja boluje od raka vrata maternice

Jade Goody, 27-godišnja natjecateljica britanskog Big Brothera, odlučila je svoje posljednje dane podijeliti s medijima, obožavateljima i ostatkom svijeta.

Jade koja boluje od raka vrata maternice, saznala je za svoju bolest dok je boravila u Big Brother kući. Sa gledateljima je podijelila svoje najintimnije osjećaje nakon saznanja za bolest i onda otišla iz kuće.

Priznala je da se osjećala očajno, prestrašeno i ljuto kad je prije nekoliko dana saznala da se rak proširio na dobar dio njenih unutarnjih organa.

"Nisam mogla disati, kada su mi rekli. Vrištala sam i plakala i rekla: Zar mi nitko ne može pomoći?", rekla je Jade.

Njeni sinovi, petogodišnji Bobby i četverogodišnji Freddie, na poklon će dobiti kutiju sa uspomenama koju će im ona pripremiti.

Sada, kada joj je ostalo još samo nekoliko mjeseci života, nastaviti će sa snimanjem reality showa "Jade's Progress". Novac koji zaradi, ostaviti će svojim sinovima.

Vezane vijesti

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke...

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke jame

U jednoj od prethodnih sezona ovdašnjeg "Big Brothera" neka je kokoš objašnjavala nekoj kozi da hrvatski jezik ima sedam padeža. Budući da koza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika