17.02.2009. / 14:15

Autor: Sanija Hasanić

I.P. Media - novi igrač na tržištu distribucije letaka

I.P. Media je s radom započela u ožujku 2008. godine, za sada ima 250 zaposlenika koji rade u 13 distributivnih centara u Hrvatskoj iz kojih, osim gradskih područja, pokrivaju prigradska naselja, manje gradove i sela, no i teritorij cijelih županija

Zlatko Pinek, direktor I.P. MedijeZlatko Pinek, direktor I.P. MedijeI.P. Media d.o.o. među najvećim je distributivnim tvrtkama u Hrvatskoj, a kako kaže njen direktor Zlatko Pinek, uslugom koju pružaju te niskim cijenama čine najkvalitetniju tvrtku za distribuciju u državi.

I.P. Media je s radom započela u ožujku 2008. godine, za sada ima 250 zaposlenika koji rade u 13 distributivnih centara u Hrvatskoj: Zagrebu, Velikoj Gorici, Čakovcu,Varaždinu, Koprivnici, Bjelovaru, Rijeci, Puli, Zadaru, Splitu, Dubrovniku, Slavonskom Brodu i Osijeku. Iz distributivnih centara pokrivaju i prigradska naselja, manje gradove i sela, no i teritorij cijelih županija.

"Našu kvalitetu i niske cijene prepoznale su mnoge male tvrtke i obrti. Specijalizirali smo se za distribuciju promidžbenih publikacija, kataloga i letaka koje distribuiramo u poštanske sandučiće, pa su tako naši klijenti, uz već navedene male tvrtke, i mnoge velike kompanije u Hrvatskoj. Naši distributeri su svakog tjedna odgovorni za to da se tjednik News nađe u svim sandučićima građana Zagreba, ali i u ostalim gradovima gdje izlazi taj tjednik. Osim toga distribuiramo promidžbene letke za Interspar, Pevec, Solidum, MD Profil, Technomax, Media Project i mnoge druge", rekao je Zlatko Pinek.

I.P. Media sjedište ima u Vlaškoj 40, no skladište i distributivni centar tvrtke nalazi se na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu 25 A. Kako kaže Pinek, stalno zaposleni distributeri I.P. Medije , kao i osobe koje za tvrtku rade honorarno, trenutno su u mogućnosti dnevno distribuirati do 350 tisuća komada letaka i drugog tiskanog materijala na području čitave Hrvatske.

"Svi naši distributeri visoko su educirani o svom poslu, poštuju sve zakonske propise, a za distribuciju na raspolaganju imamo vozni park koji čine osobna vozila, osobna dostavna vozila, te kombi dostavna vozila. Sa sigurnošću mogu tvrditi da smo uigran tim koji ozbiljno shvaća i odrađuje svoj posao. Upravo ta činjenica olakšava nam realizaciju planova o proširenju djelatnosti dostave i na adresiranu poštu. Trenutno radimo na nabavi vozila te izgradnji infrastrukture i logistike kako bi ta ideja zaživjela što prije. Cilj nam je postati vodeća tvrtka za distribuciju neadresirane i adresirane pošte u regiji", rekao je Zlatko Pinek.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika