23.02.2009. / 12:14

Autor: Andrea Belin

Svi pričaju o: Tko je nova cura Dmitrija Železnjaka

Manekenka Kristina Bucić dvije je godine zaredom bila na Brodu ljepote, no ne i prošle kada je, navodno, radije uživala u društvu ruskog tajkuna

Železnjak s uskoro bivšom suprugom OlessyomŽeleznjak s uskoro bivšom suprugom OlessyomRuski tajkun, Dmitrij Železnjak koji je se u Hrvatskoj proslavio kupovinom Luke Split, pokretanjem vodke Akvinta i različitim donacijama i dalje privlači pozornost javnosti. Priča se da je u vezi sa dvadesetdvogodišnjom manekenkom iz Splita, Kristinom Bucić. Ovog vikenda viđenu su kako se drže za ruke, šećući trgovačkim centrom Mercator.

Navodno je još prošle godine bila s njim u Cannesu kad je promovirao svoju votku Akvintu. Dok su ostale manekenke Iva Jerković, Petra Maroje i Korana Gvozdić spavale u skromnom hotelu, Kristina je noć provela s Dmitrijem u hotelu sa 5 zvjezdica.

Manekenka je dvije godine bila na Brodu ljepote, no ne i prošle jer se par očigledno već poznavao. Kristina je visoka 180 centimetara i vitke je građe. Njezinim prijateljicama je jako čudno što je Kristina uvijek u skupim krpicama jer su joj roditelji u mirovini, a njezino ime nije opet toliko poznato da bi si sve to mogla priuštiti od manekenskog honorara. Železnjak je još uvijek u braku sa ruskom manekenkom Olessyjaom, međutim očito je razvod na pomolu.

Vezane vijesti

Manekenka Kristina: Naučila sam Železnjaka hrvatski za samo godinu i pol

Manekenka Kristina: Naučila sam Železnjaka hrvatski za samo godinu i pol

Ruski tajkun sa splitskom adresom, Dmitrij Železnjak napokon je naučio hrvatski jezik. U tome mu je pomogla Kristina Bucić, djevojka s kojom je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika