24.02.2009. / 15:04

Autor: Katarina Zorić

Banka zaplijenila Ludnicu: Narodnjački klub prodaje se za 2 milijuna kuna

Croatia banka na svojim internetskim stranicama oglasila je prodaju popularnog zagrebačkog okupljališta nogometaša kluba: sudska ovrha nad Ludnicom počela je prije gotovo godinu dana zbog duga od 6 milijuna kuna

Omiljeni narodnjački klub hrvatskih nogometaša Ludnica prodaje se po cijeni od 2 milijuna kuna. Naime, Croatia banka na svojim internetskim stranicama oglasila je prodaju toga kluba, ali i obiteljske kuće koja se također nalazi na zemljištu u Ilici 433. U oglasu se navodi kako je u tijeku postupak preuzimanja nekretnine u posjed.

Sudska ovrha nad Ludnicom počela je prije gotovo godinu dana zbog duga od 6 milijuna kuna. Vlasnica nekretnina u Ilici 433 Franjka Zelenika digla je u Croatia banci hipotekarni kredit kojega onda godinama nije otplaćivala. Kako bi naplatila dug, banka je krenula u postupak oduzimanja imovine u Ilici.

Međutim, vlasnica Franjka Zelenika u nekoliko je navrata sudskim izvršiteljima onemogućila ulazak objekt pa su bili pozvani i bravari kako bi izvršitelji, policija i predstavnici Croatia banke mogli ući i napraviti procjenu vrijednosti nekretnine.

Vezane vijesti

Oak Investment Management Group jedini zainteresiran za "Vjesnik"

Oak Investment Management Group jedini zainteresiran za "Vjesnik"

Britanski investicijski fond "Oak Investment Management Group" Nikole de Frankopana jedini je dao ponudu za kupnju dnevnog lista "Vjesnik", a o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika