25.02.2009. / 08:43

Autor: Katarina Zorić

SAD: Šest osoba nastrijeljeno u karnevalskoj pucnjavi

Kako javljaju američki mediji, pucnjava se dogodila u Garden District-u New Orleansa nešto prije 14 sati, nakon što je završena posljednja tzv. Rex parada na proslavi 'Mardi Gras' - odnosno 'Mrsnog Utorka' ili Mesopusta, Fašnika

Foto: CBS NewsFoto: CBS NewsKarnevalska povorka u New Orleansu pretvorila se u strašnu tragediju kada je u iznenadnoj pucnjavi nastrijeljeno šest osoba, a među njima i jedno dijete. Srećom, dijete je zadobilo lakše ozlijede.

Policija za pucnjavu sumnjiči dvojicu muškaraca u dobi od 18 i 20 godina. Oni su trenutno u pritvoru, a još uvijek nije poznato je li pucnjava bila namjerna ili nasumična.

Kako javljaju američki mediji, pucnjava se dogodila u Garden District-u New Orleansa nešto prije 14 sati, nakon što je završena posljednja tzv. Rex parada na proslavi 'Mardi Gras' - odnosno 'Mrsnog Utorka' ili Mesopusta, Fašnika.

Svjedoci govore da je sve izgledalo kao da je u pitanju pucnjava vatrometa. "Svi su se okamenili, bacili se na tlo, a povorka je stala", izjavila je za CBS News jedna svjedokinja.

Glasnogovornik policije Bob Young rekao je da su žrtve prebačene u lokalne bolnice te da je dijete samo okrznuto metkom. Još uvijek nema izviješća je li netko od ranjenih preminuo ili je u životnoj opasnosti.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika