27.02.2009. / 07:38

Autor: Hina

Crna Gora: Presječen lanac šverca droge, uhićeno 25 osoba

U priopćenju policije se navodi da je u akciji na području Podgorice, Nikšića i Bara, uhićeno 25 osoba, koje su, zajedno sa ranije uhićenima zbog sumnje da su krijumčarili i prodavali skunk, činile sedam organiziranih kriminalnih skupina iz Crne Gore

Crnogorska policija uhitila je u četvrtak 25 osoba za koje se sumnja da su preko teritorija Crne Gore prokrijumčarili oko 2,5 tone skunka (vrst marihuane) iz Albanije za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i zemlje zapadne Europe.

U priopćenju policije se navodi da je u akciji na području Podgorice, Nikšića i Bara, uhićeno 25 osoba, koje su, zajedno sa ranije uhićenima zbog sumnje da su krijumčarili i prodavali skunk, činile sedam organiziranih kriminalnih skupina iz Crne Gore.

Iz policije navode da su među uhićenima i organizatori krijumčarskih grupa, a među njima je i nekoliko policijskih službenika.

Dosadašnje radnje koje je provela policija upućuju na sumnju da su osumnjičeni, krajem prošle i početkom ove godine, prokrijumčarili ukupno oko 2,5 tona skunka, navodi se u priopćenju.

Pretresom njihovih kuća prilikom uhićenja, pronađeno je i oduzeto 35 kilograma te droge.

U toku pretresa zaplijenjena znatna količina oružja i eksplozivnih sredstava, 70.000 eura kao i 11 putničkih vozila, tri kamiona i veći broj mobilnih telefona.

Akcija je izvedena u suradnji s policijom Albanije odakle je droga i dolazila

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika