03.03.2009. / 18:25

Autor: Ivica Medo

nogomet

Redknapp kritizira Modrića: 'Neki jednostavno ne žele pucati jedanaesterce'

U razgovoru za Sky Sports menadžer Tottenhama Harry Redknapp osvrnuo se na poraz od Manchester Uniteda u Liga kupu nakon izvođenja jedanaesteraca

Harry RedknappHarry Redknapp"Problem je bio u tome što su jedanaesterce trebali pucati Robbie Keane, Jermaine Defoe i Pavljučenko, ali ni jedan od nabrojanih igrača nije bio na raspolaganju za penale", pojadao se Redknapp i nastavio:

"Nismo imali sigurnog izvođača penala. Pitao sam malog Luku Modrića hoće li preuzeti odgovornost, ali on mi je rekao kako je već promašio na Euru i ne osjeća se sigurnim. Budimo iskreni. Ni Davidu Bentleyju nije bilo baš drago pucati, ali on mi je rekao: 'Ja ću pucati'."

Redknapp je zatim istaknuo kako se svakome može dogoditi da promaši jedanaesterac navodeći primjer Johna Terryja iz prošlosezonskog finala Lige prvaka.

Menadžer Tottenhama osvrnuo se i na priču kako je vratar Manchester Uniteda Ben Foster prije izvođenja jedanaesteraca imao na iPodu varijante kako Bentley izvodi jedanaesterce.

"Nije trebao iPod jer nikada nije vidio kako on izvodi penale. Jednako važi i za Ćorluku. I mi smo znali kako Unitedovi igrači izvode jedanaesterce. No, jedno je znati kako pucaju, a nešto sasvim drugo obraniti jedanaesterac. Giggs je pogodio u unutrašnju strane stative. Kako to obraniti? Nisu oni vježbali jedanaesterce prije utakmice, ionako su mislili da će pobijediti u 90 minuta. Jednostavno su imali na raspolaganju bolje izvođače nego mi. Nažalost, neki igrači jednostavno ne žele pucati jedanaesterce", zaključio je Redknapp.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika