04.03.2009. / 08:15

Autor: Katarina Zorić

Trilj: Naoružani razbojnik ukrao školske dnevnike

Nastavnici su provalniku ponudili novac, ali je on to odbio te je zatražio školske dnevnike koje je ubacio u vreću. Nakon toga je pobjegao prema rijeci Cetini

Razbojnik nije htio uzeti novac koji mu je ponuđenRazbojnik nije htio uzeti novac koji mu je ponuđenNesvakidašnje razbojstvo dogodilo se sinoć u Trilju. Naime, nepoznati maskirani muškarac upao je u osnovnu školu oko 18 sati. Uz prijetnju oružjem ukrao je nekoliko dnevnika.

Kako javlja portal Dalmacija News, u to vrijeme u školi su se nalazile nastavnice i čistačice. Srećom, srećom nitko od djelatnika nije ozlijeđen, kao ni učenici koji nisu bili na nastavi u to vrijeme.

Nastavnici su provalniku ponudili novac, ali je on to odbio te je zatražio školske dnevnike koje je ubacio u vreću. Nakon toga je pobjegao prema rijeci Cetini.

Jutarnji.hr neslužbeno doznaje da je na obali Cetine pronađena vreća u kojoj su bili dnevnici pa policija sumnja da su možda bačeni u rijeku.

Potraga za počiniteljem traje.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika