04.03.2009. / 15:04

Autor: Katarina Zorić

Urušila se zgrada povijesnog arhiva u centru Kölna

Oštećene su okolne zgrade i zatrpano je nekoliko automobila, a očevici kažu da su se u zgradi nalazile tri osobe. "Za sada intenzivno tragamo za tri osobe, a nije isključeno da je zgrada arhiva i susjedna zgrada koja se urušila zatrpala i nekolicinu prolaznika", izjavila je glasnogovornica kölnske policije Cathrin Maus

Djelatnici gradskog arhiva spasili su se bijegom iz zgrade Djelatnici gradskog arhiva spasili su se bijegom iz zgrade Zgrada povijesnog arhiva u centru njemačkog grada Kölna urušila se danas u podnevnim satima. Reuters javlja da su na mjestu nesreće spasioci, policija i vatrogasci, a za sada je potvrđeno da je lakše ozlijeđena jedna osoba, dok se tri smatraju nestalima.

Oštećene su okolne zgrade i zatrpano je nekoliko automobila, a očevici kažu da su se u zgradi nalazile tri osobe. "Za sada intenzivno tragamo za tri osobe, a nije isključeno da je zgrada arhiva i susjedna zgrada koja se urušila zatrpala i nekolicinu prolaznika", izjavila je glasnogovornica kölnske policije Cathrin Maus.

Televizijska postaja ARD javila je da je nestalo između dvije i devet osoba. Policija zajedno s vatrogascima i psima tragačima traži nestale koji su navodno boravili u lokalu s automatima za igre. Djelatnici gradskog arhiva spasili su se bijegom iz zgrade pošto su se povijesnom građevinom počeli širiti zvukovi koji su navijestili urušavanje. Prije nepuna tri mjeseca procijenjeno je da je četverokatnica sigurna.

Vezane vijesti

Bundesliga: Köln sve bliže drugoj ligi

Bundesliga: Köln sve bliže drugoj ligi

Nogometaši Kölna sve se teže nose s borbom za prvoligaški život, pa su tako poraženi i ove nedjelje, u utakmici 31. kola njemačke Bundeslige...… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika