05.03.2009. / 10:34

Autor: Hrvoje Šimičević

Puko Zdravko Mamić: 'Svega mi je dosta, odlazim iz Dinama'

Prema pisanju Sportskih novosti, s Mamićem će otići i trener Marijan Vlak, a na njegovo mjesto dolazi Ilija Lončarević, kojemu će pomoćnik biti Krunoslav Jurčić. Sastanak Izvršnog odbora Dinama počinje u 16 sati

Izvršni dopredsjednik Dinama, inače pojedinac sklon patetičnim ispadima, kočijaškom jeziku, primitivnom ponašanju i afinitetom da vrijeđa sve one koji mu ne pašu, najavio je kako će baš danas otići iz Dinama. Ova 'senzacionalna' vijest došla je nakon pobjede Dinama u Kupu Hrvatske.

Sav razdragan i u još jednoj afektnoj epizodi, Mamić je na pitanje novinara otkud sad to, kazao: "Svega mi je dosta, više se ne vidim u ovoj priči, mislim da je ta odluka definitivno najbolja". Danas će biti održan sastanak Izvršnog odbora maksimirskog kluba na kojoj bi trebao i službeno potvrditi da odlazi.

Ili će kazati da nema govora o tome, te da na Dinamovom braniku ostaje do posljednje bitke, odnosno prolaska druge predkvalifikacijske faze za neko euro natjecanje. Drugim riječima, Mamićeva lamentacija novinaru Sportskih novosti možda ne znači ništa. Ukoliko je to slučaj, iznenađenja ne bi bilo, jer bi čelni čovjek Dinama još jednom potvrdio svoj dosadašnji medijski diskurs.

Prema pisanju Sportskih novosti, s Mamićem će otići i trener Marijan Vlak, a na njegovo mjesto dolazi Ilija Lončarević, kojemu će pomoćnik biti Krunoslav Jurčić. Sastanak Izvršnog odbora Dinama počinje u 16 sati.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika