05.03.2009. / 13:11

Autor: Anamarija Kronast

Video: Najružnija mačka na svijetu

Ružni Šišmiš, kako se životinja zove, toliko je zastrašujuće neprivlačan da ispred njega stoji napis na kojemu piše da nije bolesta nego da samo tako izgleda

Ovaj mačak obožava kad se netko odvaži i pomazi gaOvaj mačak obožava kad se netko odvaži i pomazi gaNjegovo je ime Ružni Šišmiš i uopće nije teško pogoditi zbog čega je ovaj mačak dobio ovako nelaskavo ime. Osmogodišnji kućni ljubimac (!) čija pasmina zapravo i nije poznata, većinu vremena provodi sjedeći ispred kompjutera u veterinarskoj klinici u New Hampshireu. No, mačak je toliko ružan da je osoblje moralo staviti poseban natpis na kojemu objašnjavaju kako nije riječ o bolesnoj nego samo jako ružnoj životinji.

Vlasnici ove mačke ipak kažu kako im njegov fizički izgled uopće nije bitan jer Ružni Šišmiš ima posebnu unutarnju ljepotu i lijepo se ponaša. Doduše, zbog svojeg ružnog izgleda mačak je postao turistička atrakcija. Neki čak ni ne vjeruju da je stvaran jer uglavnom sjedi, a kad se pomakne neki od straha i zavrište!
No, unatoč ružnom izgledu, i ovaj mačak kao i svaka druga životinja, voli pažnju i obožava kad se netko odvaži i pomazi ga.

Video pogledajte ovdje:

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika