05.03.2009. / 16:20

Autor: Katarina Zorić

Ubojica glumca iz filma o Harryju Potteru osuđen na doživotni zatvor

Tužitelj Brian Altman je Bishopa optužio da je nosio noževe kao što drugi u džepu nose kemijsku olovku. Naime, osuđeni je bio naoružan dvama noževima. Britanska javnost bila je šokirana tim događajem, a u Londonu su se zaredala okrutna ubojstva hladnim oružjem

Ubojica Karl BishopUbojica Karl BishopKarl Bishop koji je u svibnju prošle godine ubio mladoga glumca iz filma o Harryju Potteru Roba Knoxa, osuđen je danas na doživotni zatvor. 22-godišnji ubojica osuđen je na doživotni zatvor i provest će najmanje 20 godina iza rešetaka jer je proglašen krivim za ubojstvo Roba Knoxa. Optužen je i za ranjavanje još četvero osoba, prijatelja mladoga glumca.

Bishop je prošloga svibnja napao Knoxa i njegove prijatelje kad su izlazili iz jednog bara u jugoistočnoj Ubijeni glumac Rob KnoxUbijeni glumac Rob Knoxlondonskoj četvrti Sidcup. Glumac je u stvari pritrčao u pomoć svom 17-godišnjem bratu Jamieu kojeg je Bishop verbalno napao i pritom zaradio pet ubodnih rana nožem. U tom incidentu Bishop je uspio ozlijediti četvero Knoxovih prijatelja.

Tužitelj Brian Altman je Bishopa optužio da je nosio noževe kao što drugi u džepu nose kemijsku olovku. Naime, osuđeni je bio naoružan dvama noževima. Britanska javnost bila je šokirana tim događajem, a u Londonu su se zaredala okrutna ubojstva hladnim oružjem.

Knox je u šestom nastavku Harryja Pottera igrao ulogu učenika Marcusa Belbyja.

Vezane vijesti

Captain America gledaniji od Harryja Pottera

Captain America gledaniji od Harryja Pottera

"Captain America", film o pustolovinama superjunaka koji se bori s nacistima, uspeo se ovog vikenda na prvo mjesto najgledanijih filmova u Sjevernoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika