06.03.2009. / 16:29

Autor: Katarina Zorić

Vanda Petković prijavila Radeljaka zbog krivotvorenja oporuke

Sestra pokojnoga Aksela Petkovića navodi u prijavi da je oporuka njezina brata krivotvorena te da on nije mogao izraziti svoju volju jer je zbog bolesti bio u teškom stanju

Vanda PetkovićVanda PetkovićVanda Petković, sestra pokojnog Aksela Petkovića iz Dubrovnika koji je navodno Josipu Dikanu Radeljaku oporučno ostavio imovinu vrijednu tri milijuna eura, kazneno je prijavila Radeljaka i njegove partnere. Također je prijavila i Radeljakova sina Lea, javne bilježnike Nikšu Viđena, Ivu Radovića i Renatu Kutija Kušpalić te odvjetnike Dragana Sušu i Aleksandra Skočića.

Sestra pokojnoga Aksela Petkovića navodi u prijavi da je oporuka njezina brata krivotvorena te da on nije mogao izraziti svoju volju jer je zbog bolesti bio u teškom stanju. Ona smatra da je otisak njegova prsta na oporuku stavljen protiv njegove volje te traži vještačenje.

Josipa Radeljaka i njegove partnere Vanda Petković tuži zbog zlouporabe položaja i ovlasti, utaje, prijevare, krivotvorenja isprava, nesavjesnog rada u službi i udruživanja zbog počinjenja kaznenog djela.

Njezina odvjetnica Branka Skansi Ratković zatražila je od suda hitno poduzimanje mjera protiv Radeljaka i ostalih prijavljenih.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika