07.03.2009. / 12:09

Autor: Katarina Zorić

Trilj: Dnevnike iz škole ukrao osmaš koji si je prepravljao ocjene

Krim obradom splitska policija je utvrdila da je razbojstvo izveo 15-godišnji učenik osmog razreda triljske škole

Nesvakidašnje razbojstvo u Trilju prije tri dana počinio je 15-godišnji učenik. On je naoružan plastičnim Razbojstvo je izveo 15-godišnji učenik osmog razreda Razbojstvo je izveo 15-godišnji učenik osmog razreda pištoljem ukrao dnevnike iz triljske osnovne škole koju i sam pohađa. Kao razlog krađe naveo je kako je u svome dnevniku već bio prepravljao ocjene, a kada je shvatio da bi mogao biti otkriven, odlučio se na krađu dnevnika. Osam dnevnika koje je ukrao bacio je na kraju u Cetinu, a policija ih nije pronašla, javlja Dalmacijanews.

Krim obradom splitska policija je utvrdila da je razbojstvo izveo 15-godišnji učenik osmog razreda triljske škole. Priznao je kako je upao u školu te prijeteći plastičnim pištoljem iz zbornice ukrao osam dnevnika, među kojima i onaj iz njegovog razreda. U zbornici su se u tome trenutku nalazile tri čistačice i dvije nastavnice, a prilikom upada nitko nije ozlijeđen.

Protiv 15-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava zbog razbojstva.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika